Zendaya a monokróm szettek királynője! Rendszeresen visel egyszínű összeállításokat, megjelenése mégsem unalmas.

hirdetés

Zendaya még csak a húszas éveit tapossa, a rajongók mégis kiforrott ízlésű stílusikonként tekintenek rá. 2021-ben az év divatikonja lett, az elmúlt években pedig még kifinomultabbá és nőiesebbé vált az ízlése. Egyáltalán nem cifrázza túl az öltözékeit, sőt! Sokszor egyszínű szettekben libben a fotósok elé, s noha az ember azt gondolná, a letisztultság roppant unalmassá válhat egy idő után, a színésznő mindig bebizonyítja, hogy apró trükkökkel kifejezetten izgalmassá tehető.

A két legkedvesebb árnyalata a szürke és a pink, de más színeket is bátran visel monokróm összeállítások részeként. A fazonnal és a finom részletekkel ügyeskedik, hihetetlenül stílusos szetteket állít össze.

Zendaya imádja a monokróm szettek letisztultságát

Zendaya számára az öltözködés egyenlő az önkifejezéssel. Minden alkalommal különleges, egyedi darabokat visel, még az egyszínű holmikat is zseniális érzékkel boronálja össze. Megjelenése kicsit sem unalmas, amit leginkább az apró részleteknek, finom stíluselemeknek köszönhet. Egy-egy kalap, különlegesebb ékszer vagy kiegészítő egészen más összhatást kölcsönözhet a monokróm szetteknek.

Manapság hatalmas divattá nőtte ki magát az egyszínű összeállítások viselése. A nadrágkosztümök térhódításával tulajdonképpen egyszerűvé vált a képlet, ugyanis a blézer és a nadrág már eleve adott, csupán egy hasonló tónusú blúzra és lábbelire van szükség a letisztult összkép megteremtéséhez. Zendaya imádja a színeket, ám nem mindig kombinálja a különböző árnyalatokat, abszolút hisz az egyszerűség varázsában.

Az egyszínű darabok hatalmas előnye, hogy nem törik meg az összhatás erős kontraszttal, gyakorlatilag végigvezetik a tekintetet az alakon. Ennek köszönhetően nyújtják a lábakat és a felsőtestet, optikailag karcsúbbnak láttatják a sziluettet. Ahhoz, hogy ne legyen unalmas az eredmény, célszerű a fazonokkal trükközni egy kicsit. Zendaya számtalan alkalommal visel szürke szetteket, ám mindig más formában teszi azt.

Képek: Emma McIntyre/WireImage/Matt Winkelmeyer/Getty Images.

 

Két egészen hasonló monokróm összeállítás esetén a frizura, valamint a kiegészítők is segíthetnek, hogy valamilyen szinten mégiscsak eltérő legyen az összhatás. Zendaya mindkét esetben pink nadrágkosztümöt választott, azonban az eredmény mégsem unalmas. A fekete gombokkal ellátott blézerhez fekete cipőt választott, míg a másik alkalommal az ékszerekkel terelte el a figyelmet a szett túlzott letisztultságáról. A frizuráján és a sminkjén szintén változtatott egy kicsit, ami éppúgy hozzájárul az izgalmas megjelenéshez.

Képek: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM/Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images.

 

Teljesen mindegy, hogy elegáns vagy hétköznapi szettről van szó. A monokróm szettek egy pillanat alatt kifinomulttá varázsolják az öltözéket, ezt pedig Zendaya is pontosan tudja. Nem kell erős smink, különleges frizura vagy extra kiegészítő ahhoz, hogy igazán stílusossá váljon a megjelenés . A színek harmóniája bőven elegendő ahhoz, hogy kifinomult ízlésről árulkodjon az összeállítás.

Képek: Brendon Thorne/Michael Tran/FilmMagic/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM/Getty Images.

Cikkfotók: Emma McIntyre/WireImage/Matt Winkelmeyer/Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM/Jason LaVeris/FilmMagic/Brendon Thorne/Michael Tran/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás: