A nyári szezon legvidámabb színe a sárga, melynek a legenergikusabb, legvibrálóbb árnyalatai is felkerültek az idei palettára. Sokan tartanak erőteljes tónusaitól, mert könnyen uralkodóvá válnak a szettekben – így fennáll a harsányság veszélye -, pedig körültekintően adagolva, igazán nőiessé teszik a megjelenést. Mutatjuk, milyen nagyszerű lehetőségeket kínál a divat!

hirdetés

 

A nők többsége ritkábban veszi le a sárga holmikat a boltok polcairól, és még annál is kevesebb alkalommal landolnak a gardróbban ezek a ruhák. Egyértelműen élénk színről van szó, azonban a neon, és más egyéb figyelemfelkeltő divatirányzatok világában ez már nem tűnhet nagy akadálynak az öltözködés terén.

A sárga színnek vannak kevésbé előnyös árnyalatai is, melyek csak keveseknek állnak jól. Bőrünk mellé helyezve az anyagokat ugyanis bizonyos árnyalatok sápasztó hatásúak lehetnek, a napsárga szín azonban még a porcelánfehér arcot is felélénkítheti, persze oda kell figyelni arra, milyen tónusokkal kerül be az öltözékbe.

A sárga szín nyáron nem csak divatos és nőies, hanem szuper energikus is

Jártál már úgy, hogy valami láttán egyből elfogott egy kellemes, akár nosztalgikus érzés? Nos a színek már önmagukban rendelkeznek ezzel a varázserővel, ugyanis köztudottan hatásuk van az emberek hangulatára. A színszimbolika szerint a sárga a fényesség és a boldogság színe. Ezért, ha magadra öltöd, nem csak a saját, hanem mások kedvére is pozitív és élénkítő hatással lehet.

Míg a vörös szín a szenvedélyes, nőies, titokzatos oldalad helyezi előtérbe, a sárga a játékos, vidám, energikus lényed erősíti fel.

 

Nem érdemes leragadni a sárga póló vagy különféle kendővariációk viselésénél. Légy kicsit merészebb, és bővítsd a sárga ruhadarabjaid számát nadrággal vagy blézerrel. Az igazán bátrak nagy felületen is viselhetik a vibráló napsárgát, ha maximum két tónusra épül az öltözék, nem lesz tolakodó vagy harsány.

Ha még csak próbálgatod, kóstolgatod a szín által kínált lehetőségeket, finoman, visszafogottan csöpögtess belőle egy keveset az öltözékedbe néhány kiegészítővel, vagy mintázattal. Kombináld nyugodtan fehérrel, meleg szürkével, vagy a bézs tónusaival a sárgát, de a legtöbb púderszín is befutó lehet.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés