A színes cipő az öltözék központi eleme lehet, hiszen megragadja a figyelmet, és sokszor már önmagában képes feldobni a megjelenést. A nyári divat a vidám árnyalatok kavalkádjáról szól, és az élénk színblokkokra kiélezett öltözködés is visszatért a trendek közé. A lábbelivel kiegészítheted a szettet uraló vezértónust, vagy önállóan működő, uralkodó árnyalatot jeleníthetsz meg vele.

hirdetés

A kiegészítőknek sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, pedig egy csinos, nőies cipő vagy táska képes egyensúlyba billenteni a túlságosan harsány szerelést, és garantáltan felpezsdíti a farmer-póló összeállításokat.

A klasszikus fekete, bézs vagy a fehér variációk sosem mennek ki a divatból, ám hangulatkeltés helyett, inkább nyugodt, szolid összhangot teremtenek az öltözékben. Ezzel szemben a feltűnő árnyalatokban pompázó lábbelik vonzzák a figyelmet, és a trendektől függetlenül is divatosnak számítanak. Legyen szó bármilyen stílusról, a színek játéka biztosan hozzátesz a megjelenéshez, amennyiben jó érzékkel házasítják a különféle tónusokat.

Csupán egy színes cipő kell a divatos, vidám megjelenéshez

A színes cipők körül forog a nyári divat, az üzleteket szinte ellepték vibráló darabok. A nőies körömcipők, a kényelmes szandálok és a lezser papucsok között is találhatsz kedvedre való kreációt, amit akár stílusfűszerként is alkalmazhatsz. Bármilyen formában bekerülhet a ruhatárba a lábbeli, a legfontosabb a szerelés egysége.

 

A feltűnő kiegészítő a megfelelő tónusokkal variálva kellemes színharmóniát teremt, energikussá teszi a megjelenést. A karneváli hangulatot megidéző párosítások is felbukkannak, ezért a bátrabbak kísérletezhetnek az elsőre meglepőnek tűnő árnyalatok összeboronálásával.

A színes cipő esetén a legfontosabb a tökéletes árnyalat, ezért vásárlás előtt mindenképpen mérd fel a ruhatárad tartalmát. A legtöbb tónus jól muzsikál szinte mindennel, ám a pazar összhatáshoz elengedhetetlen a tökéletes harmónia.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés