Emma Corrin A korona című sorozatban tűnt fel, és kivételes tehetségével azonnal lenyűgözte a kritikusokat. A fiatal színésznőre felfigyelt a divatszakma, így a színészet mellett a modellkedéssel is kacérkodik. Most épp a Miu Miu kedvéért állt kamera elé.

hirdetés

A 25 éves Emma Corrin nevét szinte egy szempillantás alatt ismerte meg a világ. A színésznő tökéletesen hozta a fiatal Diana hercegnét a Netflix szériájában, A koronában. A fiatal tehetség színészi kvalitásaival a szakmát is lenyűgözte, az alakításáért Golden Globe-díjat kapott.

Emma igazán különleges karakter, akinek bármi jól áll, és könnyedén bújik mások bőrébe. Sokoldalúságára, egyedi stílusára hamar felfigyeltek a fotósok és a divattervezők, így manapság egyre több kampányban találkozhatunk a színésznő bájos arcával.

Tavaly szerepelt először a Miu Miu karácsonyi kampányába, majd a tavaszi-nyári kollekció népszerűsítésében vett részt a színésznő. Pár hónapja pedig a Miu Miu és a Levi’s különleges kollaborációjának volt az egyik arca. Úgy tűnik sikeres volt az együttműködés, hiszen az őszi-téli kollekciót is Emma mutatja be.

Emma Corrin még a legmerészebb téli darabokat is tudja viselni

Miuccia Prada még továbbra sem szereti az unalmas dolgokat, ezért nála szóba sem jöhetnek a hagyományos kabátok, vastag anyagból szabott pantallók vagy az unalmas kötött pulóverek. A divattervező imádja a meglepő párosításokat, a különleges anyagok keveredését, ezért gyakran vegyíti egymással az elsőre össze nem illő stílusokat, divatelemeket.

A Miu Miu őszi-téli kollekcióját is ez jellemzi, hiszen a divatanyagban a tervező a szaténból kreált ruhákhoz, vastag, steppelt kabátokat társított, a kötött dzsekit pedig elegáns ruhával egészítette ki.

A kiegészítők szinte minden esetben elütnek a szerelésektől, ettől csak még merészebbé, különlegesebbé válik a divatkampány. Bár a fotók elsőre szokatlanul hatnak, Emma Corrin tökéletes kampányarc, hiszen a színésznő egyszerre játékos és komoly, a képeken keresztül is érződik a természetes bája.

A szokatlan stílus sem áll tőle messze, hiszen többször láthattuk már merészen kivágott, vagy érdekes anyagból készült kreációban.

A Miu Miu új kollekciójában a tervező mixelte az egyes korok jellegzetes divatelemeit. Megjelennek a húszas évekből ismert könnyed kis dresszek, a diszkókorszak szőrmés felöltői, és a húsz évvel ezelőtti divat túlméretezett fazonvariációi.

 

Bár még csak nyár vége van, már most biztos, hogy a Miu Miu kampányképei kapnák a legmerészebb, legextrémebb téli kollekció díját. Az összeállítások elképesztően formabontóak, hiszen minden szerelésben több stílus keveredik. A különleges gyűjtemény ennek ellenére már most nagy népszerűségnek örvend, hiszen a kreációk mással kombinálva nagyszerű stílusfűszernek számítanak, és valamennyi ruhadarab viselhető nőiesen.

 

Emma Corrin ezzel a fotósorozattal bebizonyította, hogy valódi kaméleon, aki még a kötött sapkában sem mutat nevetségesen. A fiatal színésznőnek kivételes tehetsége van az átalakuláshoz, láthatóan otthonosan mozog az eklektikus, merész divatdiktátor szerepében.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images.

Képek a cikkben: Miu Miu. 

  • Megosztás:
hirdetés