Sarah Jessica Parker ultranőies volt a forgatáson, a tavaszi szett félig-meddig már a nyári szezon trendjeibe is betekintést enged.

hirdetés

A Szex és New York című sorozatról szinte mindenkinek Carrie Bradshaw ugrik be elsőként. Ez nem is meglepő, hiszen Carrie karaktere köré épül a történet, akit az első perctől kezdve Sarah Jessica Parker személyesít meg. Noha maga a sorozat leginkább a szingli New York-i nők életéről, érzelmeiről szól, a divat éppúgy nagy hangsúlyt kap benne. Éppen ezért nehéz megmondani, hogy Sarah Jessica Parker tette igazán stílusossá Carrie-t, vagy Carrie szerepe miatt vált a színésznő lehengerlően sikkessé.

Bárhogy is történt, a most 59 éves Sarah Jessica Parker az idő múlásával sem mond le az egyedi, trendi külsőről. Mindig észbontóan csinos és stílusos darabokban kapják lencsevégre, ám a forgatáson viselt tavaszi szettjével most különösen felhívta magára a figyelmet. A Szex és New York című sorozat visszatérő változata, az And Just Like That… új évadának forgatása már elkezdődött, s úgy tűnik, hogy a stáb ismét komolyan veszi a divatrészleteket.

Képek: James Devaney/GC Images/Getty Images.

 

Sarah Jessica Parker szuper nőies volt a forgatáson: zseniális ez a tavaszi szett!

Mivel Carrie Bradshaw afféle stílusikonként tündököl a luxusdivat egyik nagyvárosában, nem meglepő, hogy Sarah Jessica Parker az új részekben ugyancsak sikkes darabokban tűnik majd fel. A színésznő megjelenése már csak azért is hiteles, mert a való életben hasonlóképp öltözik. Tulajdonképpen teljes mértékben bele tud bújni az általa már jól ismert karakter bőrébe, na meg ruháiba.

A történet, valamint az erőteljes divatkultusz miatt rendkívül fontos, hogy a főszereplő megjelenése mindig trendi és egyedi összhatást eredményezzen. Sarah Jessica Parker szettje a legapróbb részletekig az aktuális trendeket hozza. Első ránézésre a gyönyörű, mesés púderárnyalatokon akad meg a tekintet, amelyek nem csupán a tavaszi, hanem a nyári időszakban úgyszintén előtérben lesznek.

A hatalmas masni, a puffos ujj szintén visszatérő kulcselem az idei szezonban, amitől abszolút romantikus és nőies lehet az öltözék. A csodás mentaszín frissességet sugall. A blúzban tulajdonképpen nincs semmi extra, mégis különlegessé varázsolja a színésznő megjelenését.

Képek: Gotham/GC Images/Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

A terebélyes, fodros szoknyák szintén őrületes lendülettel tértek vissza a 2024-ben, és máris uralják a tavaszi-nyári irányzatokat. Úgy tűnik, hogy Sarah Jessica Parker sem tudott ellenállni a csinos, nőies fazonnak. Ez a kombináció ráadásul tökéletes példa arra, hogy miként lehet csinosan viselni egy térdig érő szoknyát úgy, hogy ne szélesítse vagy tömörítse az alakot. A színésznő által viselt tavaszi szettben kizárólag bő fazonok kombinációja látható, az összhatás azonban cseppet sem szélesíti a sziluettjét.

A legapróbb trendi divatrészlet egyértelműen a cipőben keresendő. Idén elképesztően népszerűek a nyitott sarkú körömcipők, amelyek egy kicsit extrábbak és különlegesebbek a klasszikus változatoknál, mégsem túlzóan extravagánsak. Az összeállításban nincs semmi extravagáns vagy egyedi, de így sem kerüli el a figyelmet Sarah Jessica Parker sugárzó megjelenése. Ilyen az, amikor a divatos fazonok és árnyalatok egyetlen szettben találkoznak, zseniális érzékkel összeboronálva!

Kiemelt kép: James Devaney/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: James Devaney/GC Images/Gotham/GC Images/Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés