A halvány és élénk rózsaszín szépen deríti az arcbőrt, finomságot, vidámságot, és játékos eleganciát visz az öltözékbe. Bár lassan a nyár végéhez közeledünk, a pink darabokat még nem kell a szekrény mélyére száműznöd, ugyanis a kora őszi szettekbe is gond nélkül beültetheted őket.

hirdetés

A lazac-, a korall- és a neonrózsaszín is divatos volt nyáron, melyek jó alapot adtak a friss, fiatalos, könnyed színblokkokhoz. Ezek a királylányos árnyalatok ma már nem csak a cukormázas mesék főszereplői lehetnek, hanem egy igazi nő ruhatárába éppúgy gond nélkül befészkelhetik magukat, legyen akár húszas, harmincas, negyvenes, vagy ötvenes.

Mivel a rózsaszín rengeteg tónust felvonultat, amelyekből a vagány és az elegáns hölgyek is bátran válogathatnak, az életkor nem szab határt a viselésének. Az év egyik meghatározó színével, a babakékkel is jól működik együtt, de nem csak pasztelles öltözékek eleme lehet.

A rózsaszín romantikus, elegáns, és kortalanul nőies

Ami a stílusokat illeti, a rózsaszín árnyalatok igazi kalandorok. Szívesen próbálják ki magukat a sportosan lezser, a minimalista modern, és a romantikusan elegáns vonalon, sőt, bármelyik divatos irányzatban megállják a helyüket.

A lágy és az eleven pink tónusok is simán átvihetőek a nyárból az őszbe, ha az a cél, hogy derűs vidámsággal gazdagodjon az összkép. Semleges, élénk, morózus és világos színárnyalatokkal egyaránt tökéletes harmóniát teremthetnek a rózsaszín koloritok, melyek kivétel nélkül nőiessé teszik a megjelenést. Ezekből az ötletekből bátran csemegézhetsz!

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés