Tegnap, azaz május 6-án került megrendezésre New York legnagyobb szabású, A-listás sztárokat felvonultató eseménye, a MET-gála. Az egyébként adománygyűjtő esemény célja, hogy ünnepélyes keretek között nyissa meg a Metropolitan Múzeum évenként ismétlődő, divattal kapcsolatos, tematikus kiállítását.

A koncepció minden évben változó, és a felvonuló sztárok az adott témába illő estélyibe bújva parádéznak a vörös szőnyegen. Idén az 1960-as években virágzásnak indult camp stílus volt a gála tematikája, aminek lényege, hogy minél extravagánsabb, végletekig túlzó és mesterkélt legyen.

Az idei eseményt a Gucci divatház szponzorálta, egyik házigazdája pedig nem más volt, mint a polgárpukkasztó stílusáról elhíresült Lady Gaga. Látványos, fuksziaszínű szettjében az egész rendezvény legmeghatározóbb szereplője volt, ugyanis az énekes-színésznő a hatalmas jelmez alatt még három plusz outfitet is tartogatott, amit persze meg is mutatott.

Természetesen, látványos és merész ruhákból rajta kívül sem volt hiány, nézzétek meg galériánkat, ahol összegyűjtöttük az est legszebb és legmerészebb ruháit.

 

Kiemelt kép: Getty Images / Rabbani and Solimene Photohraphy.

  • Megosztás:
hirdetés