Általában olyan darabokat érdemes megvásárolni, amelyeket jól lehet kombinálni, és már az üzletben felmerül egy halom elképzelés arról, hogy hányféle verzióban lehet majd elsütni őket. Ha farmerról van szó, mi sem egyszerűbb ennél, ám pulóverruha esetén sem lehetetlen, hogy akár több mint tíz alkalommal viseld anélkül, hogy unalmassá válna.

hirdetés

Sok nő jut el arra a pontra, hogy bár roskadozik a ruhásszekrénye, mégis úgy érzi, nincs egy rongya sem. Ám ilyenkor sem kell felvásárolni az első üzletet, ami az ember útjába esik. Az újdonság iránti vágy olykor hatalmas pazarláshoz vezet, és sokszor az elhamarkodott döntések azt eredményezik, hogy mire hazakerülnek az újonnan beszerzett kincsek, annyira már nem dobogtatják meg a szívet. A felesleges felhalmozásnak pedig nincs sok értelme.

Éppen ezért, érdemes olyan alapdarabokat beszerezni, amelyeket jól ki lehet használni, mert könnyedén kombinálhatóak. A kötött ruha pont ebbe a csoportba tartozik, hiszen a legtöbb kiegészítővel jó barátságot ápol, így mindig változatossá teheted vele a megjelenésed. Idén nagyon sikkes viseletnek számít, ezért az egyszerű fazonú pulóverruha egyik nő ruhatárából sem hiányozhat.

Ugyanaz a pulóverruha mindig másként: érdemes játszani a kiegészítőkkel

Az alábbi videóban azt mutatja meg a blogger, hogy miként viselhető ugyanaz a ruha több mint tíz alkalommal, anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnne. Nagyszerűen variálja a vékonyabb pulóverekkel, blézerekkel, kabátokkal, ám a cipőkkel és táskákkal egyaránt remekül játszadozik. Természetesen a sálak és az övek sem maradhatnak ki a repertoárból, ezek még izgalmasabbá varázsolják a végeredményt.

Érdemes otthon összepróbálgatni a már meglévő alapdarabokat, hiszen ebből a videóból is látszik, hogy milyen könnyedén kialakítható velük a változatos megjelenés. Ha megjött a kedved egy kis kísérletezéshez, akkor nézd meg a videót. Lehet, hogy a kedvenc őszi szerelésed már régen a szekrényedben lapul, csak épp nem tudsz róla.

 

Kiemelt kép: Claudio Lavenia / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés