A kötött ruhák és szettek igazán praktikusak, hiszen nemcsak melegek, hanem nőiesek is. Így egyik őszi-téli szezonból sem hiányozhatnak.

hirdetés

Az utóbbi időben hatalmas népszerűségre tettek szert a pihe-puha anyagból készül pulóverek. Sokáig kifejezetten unalmasnak, divatjamúltnak számítottak, és egyáltalán nem tartoztak a sikkes nő alapruhatárához. Az elmúlt években viszont ellepték a kifutókat és az üzleteket a kötött ruhadarabok, a fazonváltoztatásoknak köszönhetően pedig egyre kelendőbbek. A nőiesség érdekébben nem muszáj karcsúsított fazonnal rendelkezniük, hiszen tombol az oversize-őrület.

Az igazán szemfülesek már nyáron is észrevehetették, hogy a tél végével nem tűntek el a kötött ruhadarabok a polcokról, csupán lengébbek, szellősebbek lettek. A kardigánok, pulóverek helyét átvették a topok és a finomabb kötésű ruhák. Ezek a kreációk vékonyabb és melegebb verzióban az őszi ruhatárba éppúgy beültethetőek.

A kötött ruhák az őszi gardrób alapjai

Az ősz beköszöntével újra előkerülhetnek a kötött pulcsik, kardigánok, a változatosság kedvéért pedig az egybe szabott ruhák, valamint a felsőből és alsóból álló szettek is befurakodnak a képbe. A kötött ruhák szupersikkes és praktikus viseletnek számítanak idén, így, ha megtalálod az alakodhoz legjobban passzoló fazonokat, már könnyebb dolgod lesz azzal, hogy mivel kombináld őket. Egyszerűségüknek köszönhetően jól variálhatóak, ezért nagy hasznukat veheted a mindennapokban.

A rövidebb fazonokhat viseld hosszabb csizmával, így biztosan nem fogsz fázni.

Az oversize ruhák optikailag szélesíthetnek, ezért érdemes övvel kiegészíteni a szerelésed.

A rövidebb ruhákat akár kardigánnal is viselheted, garantáltan sikkes lesz az összhatás.

A vastag anyagok akár előnytelenül is formálhatják az alakot, ezért a hosszú, egyenes szabású kötött ruhákat csak vékony nőknek ajánljuk.

A kötött ruha és a hosszú kabát párosításánál nincs sikkesebb őszi viselet.

A finom kötésű ruhák nem rejtik el az alakot, és a derekat is könnyedén lehet velük hangsúlyozni.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés