A retró divatvonal nagyon erős idén, mely az őszi-téli szezonban a hatvanas-hetvenes évek kedvelt trendjeire fókuszál. Ezzel a hullámmal tört utat magának a vidám pöttyös minta, amire érdemes felfigyelni!

hirdetés

A hatvanas évek nőies irányzataiba épphogy csak belekóstol az idei divat, de azt olyan bájosan teszi, hogy nem lehet szemet hunyni felette. Csupán egy-egy kiegészítőben, színvilágban és mintában érhető tetten ez a vonal, mégis érezhető a jelenléte.

Bár a kockás anyag továbbra is őrült nagy népszerűségnek örvend, már nem egyeduralkodó az ütős stílusmixekben. Az őszi-téli kollekciókban ugyanis a pöttyös minta is erősen megszaladt, háttérbe szorítva a tavaly óta kitüntetett figyelemnek örvendő állatmintákat, melyek nem úsznak el a ködben, de kicsit háttérbe vonulnak.

Bájos és nőies pöttyös darabok a kínálatból

A legtöbb üzletbe már beszivárogtak a téli partiszezon kollekciói, melyek a gyöngyökön és csillogáson túl, pöttyökkel csábítanak. Harisnyákra, blézerekre, elegáns blúzokra, ruhákra és szoknyákra is felkerült ez a sikkes minta, de a casual ruházatban is találkozhatsz vele.

 

A pöttyös mintázat ugyan kötöttnek mondható, de a stílusmixeket ösztönző divat sokat segíthet abban, hogy kihozd belőle a maximumot! A feke-fehér színkombináció megnöveli variálhatóságát, de letisztult, bézs elképzelésben is nagyon jól mutat. Adunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen pöttyös kreációkra bukkanhatsz a divatüzletekben!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés