Az elmúlt években a kockás szoknya amolyan kulcsdarabbá nőtte ki magát, és mostanra egészen levedlette korábbi stíluskorlátait, így már nem csak az irodába való!

hirdetés

A sokoldalú kockás szoknya mindig tartogat meglepetést, ezért nem igazán lehet megunni. Bár évről évre behálózza uralmával az őszi-téli trendeket, mindig megújul, és feszegeti határait, így végleg lerázta magáról a konzervatív uniformis szerepét.

Abszolút kortalan darab, amit a huszonévesek éppúgy be tudnak ültetni a ruhatárukba, mint az ötven felettiek, hiszen számtalan fazon- és stílusverziója létezik.

A kockás szoknya mindig stílusos

Ha unod a megszokott nadrágos szetteket, vagy egy extravagáns stílusmixben gondolkodsz, a jól variálható kockás szoknya garantáltan feldobja a megjelenésedet.

Az elegáns és az edzőcipős, sportosan nőies öltözékekkel egyaránt kompatibilis, így biztos, hogy nem fogsz csalódni benne. A midi, a mini, az A-vonalú, a szűk, és az aszimmetrikus fazonok úgyszintén divatosak idén, már csak azt kell eldöntened, milyen darabokkal kombinálnád szívesen. Jól passzol a blézerekhez, színes blúzokhoz, és a hetvenes évek trendje is remekül áll neki, de a vagány megjelenés sem áll távol tőle.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés