Palvin Barbi a Calzedonia márkát képviselte Veronában, ám ezúttal nem a kifutón, hanem a nézőtér soraiban. A népszerű magyar modell az új harisnyatrendből is ízelítőt adott!

hirdetés

A Calzedonia arcaként természetesen Palvin Barbara is hivatalos volt a 2019-es nagy Leg Show-ra, amely bepillantást engedett az idei harisnyadivatba. Bár a modell ezúttal a kifutó mellett, a nézőtér soraiban foglalt helyet, a bevonulása így is emlékezetes volt, hiszen az őszi-téli kollekció egyik legtrendibb harisnyáját viselte magán, méghozzá egy bájos, leopárdmintás ruhával, mely szabadon hagyta a vállait.

Palvin Barbi stílusmixét érdemes ellesni!

Az idei harisnyakínálatot böngészve bizonyára sokaknak feltűnt már, hogy a feliratos darabok a legfelkapottabbak idén, de a hatvanas évekre jellemző mintás, valamint a nyolcvanas éveket megidéző színes kreációk is toplistásak idén.

Palvin Barbi merész párosítással vonta magára a fotósok figyelmét. Az általa viselt harisnyanadrág ugyanis Shakespeare szonettekből vett idézeteket vonultat fel, így a leopárdmintával összeboronálva, könnyen eklektikusnak találhatnánk ezt a stílusmixet, de meglepő módon, a két eltérő minta jól megfér egymással ebben az öltözékben.

Palvin Barbi olyan profin pózolt a fotósok előtt, mintha egy katalógushoz lőnének sorozatképet: a modell még le is guggolt a fodros ruhájában, hogy jobban látszódjon a divatos harisnyája.

 

A Calzedonia is kitett magáért, a veronai harisnya show-n az idei slágertrendeket vonultatta fel. Ami a harisnyanadrágokat illeti, az őszi-téli szezonban sem a mintákból, sem a csillogásból nem szenvedünk hiányt. Ultramenőnek számítanak idén a feliratos, logós, márkanévvel ellátott kreációk, és a diszkókorszakot idéző, fémszálas harisnyák. A nyolcvanas évek fémszínű leggings-csodái is visszatérnek.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Getty Images.

  • Megosztás: