Nemcsak a retró trendek rozsdás földtónusai, hanem a lazúros, világos árnyalatok is bekerültek az őszi divatszínek közé. A soft irányzat krémes színvilága mindenkinek jól áll!

Már a nyár folyamán is elképesztően népszerű volt a natúr divatirányzat, mely semleges színekre épül. Hasonló palettával készül őszre, ami a fehér és krémszínek, valamint a bézs, a pasztelles khaki, illetve a világos homoktónusok lágy verzióit vonultatja fel.

Ezek a finom színárnyalatok együtt is nagyon jól mutatnak, de attól függően, hogy milyen stílusban gondolkodunk, kontrasztos, és élénk koloritokkal megbolondított elképzelésben úgyszintén viselhetőek.

Semleges őszi divatszínek: így kövesd a soft trendet!

A natúr, soft trend előnye, hogy haj- és bőrszíntől, valamint kortól függetlenül mindenkinek jól áll. Semleges tónusai könnyen variálhatóak, és rengeteg stíluslehetőséget rejtenek magukban. Az üde természetesség, és a nőiesség egyaránt érvényre jut egy ilyen öltözékben, mely inkább a fazonokra és kiegészítőkre fektet hangsúlyt, a színvilágát azonban visszafogottság jellemzi.

Ebben az öltözékben cseppet sem zavaró az éles színkontraszt, hiszen rendkívül harmonikus.

A világos és sötét földtónusok, valamint a bézs és fehér árnyalatok együtt is jól működnek.

A pasztelles khaki remekül passzol a natúr krémszínekhez.

A hetvenes évek fazonjai izgalmassá teszik a soft színtrendet.

Ez a letisztult vonal egy jól kihasználható ruhatárat tesz lehetővé. Csak esős időben nem túl praktikus a színvilága.

A minták és a hangsúlyos kiegészítők sem tilosak, de fontos a lágy színharmónia.

A monokróm, egy-vagy két árnyalatra alapozott öltözék megnyújtja az alakot. Ennek előnyét könnyen élvezheted, ha a soft trend letisztultságát követed.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés