A csinos pliszírozott szoknya elképesztően változatosan viselhető tavasszal, sokféle stílusban megállja a helyét a hétköznapi szettekben, ráadásul változatosan variálható a különféle kiegészítőkkel.

hirdetés

Pliszírozott szoknya tavasszal, változatosan

A csinos pliszírozott szoknya idén sem szorult a háttérbe, igazi kulcsdarabja a tavaszi szezonnak. Népszerűsége és stabil pozíciója a trendlistán nem a véletlennek köszönhető. Izgalmasan és változatosan variálható, számtalan stílusban és szettben megállja a helyét, ráadásul könnyű nőies, sikkes formában viselni.

Merész stílusmixekben, letisztult, elegáns összeállításokban és egyedi kombinációkban egyaránt jól mutat. Sportos holmikkal összeboronálva is belecsempészi a nőies összhatást a szettekbe, de nem kirívó, nem teszi túlzóvá a megjelenést. Csak akkor kerül rá a reflektorfény, ha te úgy akarod, egyébként remekül alkalmazkodik a tavaszi alapdarabokhoz.

A galériában összegyűjtöttünk néhány inspiráló variációt, amelyekben csodásan mutat a pliszírozott szoknya. Mindegyik különbözik a másiktól, stílusukat tekintve teljesen eltérőek, pedig egytől egyig a divatos szoknyafazonra épülnek.

 

A szoknya alapvetően elegáns és sikkes, sokáig kizárólag kifinomult, letisztult összeállításokban volt szerepe. Manapság a menő stílusmixek térhódításának köszönhetően a pliszírozott szoknyák is kiléptek az irodai szettek komfortzónájából, egyre izgalmasabb variációkban tűnnek fel az utcai divatban.

Bár sokaknál még mindig kiveri a biztosítékot a szoknya és a sportcipő párosa, a pliszírozott darabok csodásan mutatnak ebben a kombinációban. A pliszírozott szoknyák titka, hogy letisztultak és egyszerűek, ennek köszönhetően akár szimpla darabokkal, akár különlegesebb holmikkal boronálod össze őket, az eredmény soha nem lesz unalmas.

Idén a színes és a bőrhatású verziók is felbukkantak a kínálatban, a tavaszi szezonban érdemes kísérletezni velük. A bőrhatású pliszírozott szoknyák alapvetően nőiesek és elegánsak, miközben ott lapul bennük némi vagányság. Egy szofisztikált inggel kombinálva merész, mégis elegáns lesz az összhatás. Ha még kifinomultabbá tennéd az eredményt, válassz magas sarkú cipőt, ha a lezser irányba indulnál el, egy edzőcipő vagy egy vékonyabb bakancs is megteszi.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés