A pánt nélküli felső kellően szexi, nőies, mégis visszafogott kisugárzást kölcsönöz. Nem mutat túlzottan sokat, nem számít kihívó viseletnek sem, hiszen nem kacérkodik mély dekoltázzsal. A vállvillantás bőven elegendő a vonzó összképhez, ráadásul még a lezser, unalmas szetteket is feldobja ez a különleges darab.

hirdetés

A pánt nélküli felső vonzó megjelenést kölcsönöz

Még a farmert is nőiessé varázsolja

A nyári szezonban éppúgy alapdarab a szimpla farmernadrág, mint bármelyik évszakban, hiszen a könnyedebb anyagú, lágyabb darabok simán felférnek, ha épp nincs hatalmas kánikula. Míg télen csinos, különleges kötött pulcsikkal, elegáns ingekkel kombinálva mutatja meg nőies vonalát, a nyári szezonban a rafinált, szexi felsőrészek mellett mutat csak igazán. Egy pánt nélküli top hihetetlenül megbolondítja még a lezserebb fazonú nadrágot is, a fodros, romantikus verziókkal abszolút nőiessé válik az összkép.

 

A csőtop ismét divatos

Egyidőben mindenki ezt viselte, majd a csőtop idővel kissé háttérbe szorult az utcai divat porondján. Manapság újra hatalmas népszerűségnek örvend. Egyszerűségéből adódóan bármilyen stílusú szett részeként megállja a helyét, jóformán csak a színekkel lehet variálni a szimpla szabású felsők esetében. Ennek ellenére, mivel szabadon hagyja a vállakat, kifejezetten szexi és nőies külsőt kölcsönöz viselőjének.

 

A fűzőre hajazó fazon a legszexibb

A fűzőfazonú pánt nélküli felsők garantáltan viszik a prímet a szexi vállvillantó felsők között. Noha már első ránézésre ultradögös látványt nyújtanak, mégsem hatnak kihívónak vagy túlzónak a szimpla hétköznapokon sem. Diszkréten fedik fel a vonalakat, a dekoltázs nem lő túl a célon, de célszerű azért visszafogottabb darabokkal kombinálni. Lenge, könnyed nadrágokkal variáld, hiszen egy miniszoknya kíséretében már kissé közönségessé válhat az összkép.

 

A rövid verziókkal sem lehet hibázni

A vállakat és a hasat is szabadon hagyják a rövid verziók, ám ezek a falatnyi darabok cseppet sem hatnak túlzóan egy megfelelő nadrág mellett. Érdemes magas derekú fazonnal párosítani a pánt nélküli, röviden szabott topokat, így zseniálisan sikkes és nőies lesz az eredmény.

 

Már a félvállas szabás is feldobja a megjelenést

Nem feltétlenül kell mindkét vállnak szabadon lennie ahhoz, hogy sejtelmes és vonzó legyen a megjelenés. Kifejezetten szexi lesz az összkép, ha csak félvállas topot választasz. Ezek az aszimmetrikus szabású felsők nyújtják a felsőtestet, így még alakformáló hatással is bírnak.

 

Ezeket a blúzokat, topokat azonban képtelenség rendes, klasszikus melltartóval viselni. A jó hír, hogy manapság számos megoldás létezik már a kivillanó melltartópánt problémájára. A drogériákban, boltokban rengeteg segédeszközt találsz, amelyekkel tökéletesítheted az összképet. A fehérneműüzletek pedig tele vannak pánt nélküli melltartókkal, amit egyébként otthon is készíthetsz magadnak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Rodin Eckenroth/Phillip Faraone/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés