Robert Downey Jr. felesége mindig ragyog a vörös szőnyegen, imádja a modern eleganciát. Minden szettjéhez van egy csinos blézere, amivel megkoronázza az összeállítást.

hirdetés

Robert Downey Jr. egyértelműen a női szívek elrablója, mai napig az egyik legsármosabb hírességként tartják számon. A színész ráadásul stílusával is felhívja magára a figyelmet, általában egyedi, izgalmas szettekben lép a fotósok elé. Ötvenéves felesége, a filmproducer Susan Downey ugyan nem kér az állandó rivaldafényből, de azért olykor-olykor elkíséri férjét egy-egy fontosabb eseményre, illetve pozíciójából adódóan előfordul, hogy csak egymaga jelenik meg egy-egy rendezvényen. Úgy tűnik, hogy a szerelem mellett a divat iránti rajongás is összeköti őket, ugyanis Susan éppen olyan stílusosan öltözik, mint világhírű férje.

Robert Downey Jr. felesége a modern elegancia híve

A vörös szőnyegen nem feltétlenül egyszerű az egyedi, személyes stílust hangsúlyozni, ugyanis általában adott dresszkód alapján kell kiválasztani a ruhákat. Ennek ellenére van egy kis mozgástér, amit ha ügyesen használ ki az ember, mégiscsak bele tudja csempészni az ízlését az összeállításaiba. Robert Downey Jr. felesége remek érzékkel trükközik a sikkes darabokkal, a modern elegancia híve, minden szettjéből sugárzik a személyes ízlésvilága.

Imádja a blézereket, jóformán minden összeállításához akad egy olyan kreáció, ami fazonjával és színével harmonizál a szett több elemével, ugyanakkor megkoronázza az eredményt. Pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, tudatosan állítja össze az outfiteket, a határozottság pedig abszolút érzékelhető a kisugárzásán.

A galériában mutatjuk a kedvenc szettjeinket Susan Downey-tól.

 

Robert Downey Jr. felesége gyakran követi az aktuális trendeket, de a letisztult, egyszerű szettek híve. A klasszikus darabokat mesterien kombinálja a divatos stílusjegyekkel, mindig ügyel a legapróbb részletekre és a színek, minták harmóniájára. Általában platformtalpú cipőket visel, egy kis vagánysággal fűszerezi meg a szimpla összeállításokat.

Susan Downey nemcsak stílusával, de kisugárzásával és megjelenésével is felhívja magára a figyelmet. Simán letagadhatna jó néhány évet az életkorából, gyönyörű és sikkes, igazán inspiráló személyiség. Egyáltalán nem gondolja túl az öltözködést, kerüli a modoros és a fennhéjázó eleganciát, illetve nem visel több réteg vakolatot az arcán és nem akar fiatalabbnak tűnni a koránál. Talán éppen a természetes megjelenésének köszönheti, hogy sugárzik és ragyog a kamerák előtt, senki nem mondaná meg róla, hogy tavaly töltötte az ötvenedik életévét.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés