Lassacskán utoléri a naptárt az időjárás, így előkerülhetnek a lengébb anyagú nadrágok. Ha sokoldalú darabra vágysz, ne csak farmerban gondolkodj, hiszen rengeteg anyag, szín és fazon közül válogathatsz. A legdivatosabb szabások között tobzódnak a karcsúsító nadrágok, melyek szinte lefedik a kínálatot. A magasított és húzott derekú verziók még mindig nem koptak ki a trendekből, sőt, az övvel ellátott elegánsabb kreációk is bekúsztak a felhozatalba. Olyan csinos darabokat válogattunk össze, melyek a tavaszi időjárásnak is megfelelnek, és nem okoznak nagy fejtörést, hogy mivel és hogyan viselhetnénk őket úgy, hogy az alakunk előnyére váljon.

hirdetés

A legtöbb nő lélekben már a nyárra készül, és általában ilyenkor tör rá az ember lányára a testképkrízis: deréktájon ott maradt télről az a kis pukli, netalántán haskörnyéken mutatkozik meg pár úszógumi. Itt egy kicsit redőzik, ott egy kicsit lehetne keskenyebb, feszesebb, formásabb. Vannak, akik az apróbb alakváltozással is nehezen birkóznak meg, de a jó hír az, hogy addig is van megoldás, amíg ledolgozásra kerülnek a derékvonalra felszaladt plusz centik.

Az öltözködés sokat nyom a latban, hiszen egy-egy karcsúsító fazonnal rengeteget lehet finomítani, korrigálni az alakon. A divat most számos lehetőséget nyújt az optikai csalásra: a magasított derekú és A-vonalú nadrágok például, kifejezetten a derék, a csípő, és a felső combok területét slankítják. Csupán a testalkathoz, magassághoz illő nadrághosszt, és fazonkialakítást kell belőni, más trükközésre nincs is szükség.

Ráadásul ezek a szabások roppant kényelmesek és sokoldalúak, így nagyon könnyen beépíthetőek a tavaszi-nyári ruhatárba. Legtöbbjük nőies és sportosan elegáns stílusban egyaránt viselhető, de még lezser cuccokkal összekombinálva is biztosítja a nőies kisugárzást.

Praktikus és elegáns karcsúsító nadrágok

A most divatos nadrágok többségükben magasított derékkal emelik ki az alakot, míg a szélesebb csípőt és combokat jótékonyan palástolják. Néhány jól  bevált alaknyújtó módszernek is megfelelnek bizonyos fazonok, hiszen sok közülük mint a bokáig érő szárakkal és divatos, vastag övekkel rendelkezik.

 

A tavaszi trendek kedvenc nadrágszabásai a legtöbb testalkat számára előnyösek, így például a homokóra és a körte mellett a téglalap alkatúaknak is segítségére válhat egy-egy fazonkialakítás. Nagyon könnyen variálhatóak letisztult kiegészítőkkel, egyszerű felsőkkel, és a blézerek szinte mindegyik darabbal jól mutatnak.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés