A legtöbben ilyenkor már lázasan fontolgatják, milyen nőies megoldásokat szerezzenek be a nyári palettán megjelenő szandálok közül. Az aktuális divat igazán sokszínű, a klasszikus, pántos fazonok mellett felbukkannak a vastagabb talpú, kicsit formabontóbb kreációk. Átnéztük a kínálatot, és kiválogattuk a kedvenceinket!

hirdetés

Az elmúlt években a zárt félcipők és a papucsok uralták a nyári cipődivatot. Ezektől a fazonoktól továbbra sem kell elbúcsúzni, a változatos kialakítások szuperül kombinálhatók a nyári szerelésekkel.

A sikkes szandálok már a tavalyi trendek között is feltűntek, ám a tervezők viszonylag kevés nőies fazonnal készültek. Főként a vastagabb talpú, sportosabb verziók hódítottak, melyeket nehezen lehet a letisztult jelzővel illetni. Bár az aktuális trendekbe remekül beilleszthetők, sok esetben vastagítják a bokát, vagy nagyobbnak mutatják a lábat. Szerencsére a finom, nőies, elegáns szandálok sem hiányozhatnak a kínálatból.

Színes, nőies szandálok nyárra: ezek a darabok mindennel jól mutatnak

Nyári szandálból sokan a kényelmesre törekszenek, hiszen a melegben bedagadhatnak a lábak, így a magas sarkú vagy a kacifántos pántokkal teletűzdelt darabok a nap végére kényelmetlenné válhatnak. Ha mégis magas sarkú darabra esne a választásod, akkor érdemes a vastagabb sarkakat és a nem túl szoros pántokat előnyben részesíteni.

 

A divat igazán sokszínű, visszatértek az NDK-stílusú szandálok, előkerült a platform és a sokpántos gladiátorszandál. Emellett a letisztult darabok is megjelennek, és az espadrille típusú kiegészítőktől sem kell elköszönni. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően a sikkes darabok szinte bármilyen összeállításban elsüthetők.

A lapos talpú verziók ugyanúgy összepárosíthatók egy romantikus nyári ruhával, mint egy farmerral. Nadrágkosztümökkel, blúzokkal, elegáns bermudákkal úgyszintén kombinálhatod őket. Természetesen a csinos szoknyák, egészruhák sem maradhatnak ki a sorból, amiket bármilyen típusú lábbelivel viselhetsz, ám a kiegészítők harmóniájára jobb figyelni.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés