A farmer a nyári szezonban is must-have darab. Nem múlhat el nélküle a szezon, hiszen a falatnyi sortok mellett megjelennek a hosszabb bermudák, oversize ingek és a bővebb szabású nadrágok. A trendek főként a múltból inspirálódnak, és csupa olyan kialakítás gazdagítja a kínálatot, ami telt és vékony alkaton egyaránt jól mutat.

hirdetés

A farmer a nyári hónapok elengedhetetlen kelléke. A farmeranyagból készült kreációk szinte minden összeállításban feltűnhetnek, mivel a sortok, bermudák és rövid kabátkák a szezon legjobban kihasználható ruhadarabjainak számítanak. Ehhez igazodva a nadrágdivat is igazán változatos. Egyszerre vannak jelen az egészen rövid, merész fazonok, illetve a hosszabb, nosztalgikusabb kialakítások.

A sokszínű divatnak köszönhetően mindenki könnyedén megtalálhatja a testalkatához leginkább passzoló nadrágot. Színek tekintetében úgyszintén bármi jöhet, az egészen világos kéktől a feketéig.

A nyári szezon nagy sztárja a farmer: bármilyen formában bekerülhet a szettbe

A szaggatott rövidnadrágoktól még nem búcsúzik el a divat, gyakorlatilag szinte minden évben felbukkannak. Hailey Bieber szintén egy ilyen kreációt visel a kampányfotón. Hailey a Levi’s ikonikus nadrágjait reklámozza, ezek a kreációk már évek óta megtalálhatók a farmermárka kínálatában. A kampány középpontjában a Levi’s 501 áll, ami a márka legnépszerűbb fazonja, ezt számtalan alkalommal újragondolták már, most pedig a kilencvenes évek stílusa köszön vissza.

 

A sort és a lezser hosszúnadrág kötelező elemei a nyári szezonnak. Könnyű őket kombinálni, és számtalan összeállításban helyet kaphatnak. Sportos vagy nőiesen laza stílusban egyaránt megállják a helyüket. Pólóval vagy romantikus blúzzal összeboronálva úgyszintén sikkesek.

 

A falatnyi rövidnadrágok mellett a hosszabb bermudák is hódítanak, melyek az előbbieknél sokkal szolidabbak, akár munkahelyen is viselhetők, ha nem szaggatottak. A bermuda nagy előnye, hogy szinte minden testalkaton jól mutat, ám sok múlik a hosszán. A hosszabb verziók rövidíthetik a lábakat, ezért jobb a rövidebbet választani. Telt alak esetén szépen hangsúlyozzák a nőies idomokat, pláne akkor, ha a nadrág magas derekú.

 

A hosszabb rövidnadrágok is praktikusak, ám jó, ha a derékszabás ebben az esetben is magasan van, ami egyenes derékvonal esetén kifejezetten hasznos. Megfelelő felsőrésszel kombinálva látványosabb lehet a derékív, ezáltal optikailag karcsúbbnak mutatkozik a törzs.

 

Az egyenes vagy lefelé szélesedő nadrágfazonok telt idomok esetén is szóba jöhetnek. A szabás kifejezetten praktikus, mivel nyújtja a lábakat, és elfedi a kisebb zsírpárnákat.

 

A kék alapszín mellett nagy kedvenc még a szürke. Ez a tónus nem szívja magába a meleget, mégis egy kis izgalmat visz a megjelenésbe. A sötétebb tónus a nadrággal vagy akár egy farmerdzsekivel is bekerülhet az öltözékbe.

 

A kilencvenes évek uralkodó irányzatai alaposan rányomták védjegyüket az aktuális trendekre. A lezser szabást akkoriban imádták a nők, ez most is megjelenik. Hailey Bieber mellett még Barbie Ferreira, az Eufória színésznője, és Peggy Gou, DJ is a kampány reklámarca. A hírességek más-más testalkatot képviselnek, így fejezi ki üzenetét a márka, hogy minden testalkatra szeretnének ruhákat alkotni.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Levi’s. 

  • Megosztás:
hirdetés