Ezek a csinos, elegáns ruhák lehengerlően sikkes megjelenést garantálnak az örömanya számára az esküvőn. Cseppet sem túlzóak, mégis fókuszba helyezik a nőies vonalakat.

hirdetés

Elegáns ruhák az örömanya számára árakkal, lelőhelyekkel

A nagy napon természetesen a menyasszonyi ruha a legfontosabb, senki nem szeretné túlöltözni az arát. Az örömanya különösen nem szeretne fényesebben ragyogni a lányánál, ugyanakkor rendkívül fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, s mindemellett az elegancia és a nőies sikk sem szorulhat háttérbe. Nem egyszerű megtalálni a tökéletes ruhát, ami nem túlzó, mégis csinos, ám egyáltalán nem lehetetlen.

Sokan a kosztümre szavaznak ilyenkor, hiszen az a legkézenfekvőbb megoldás, ha valaki elegáns, s egyben visszafogott megjelenésre vágyik. Az örömanya azonban nem csupán szoknya-blézer vagy nadrág-zakó kombinációban mutathat jól az ifjú pár mellett, számtalan olyan ruha található az üzletek kínálatában, amelyek cseppet sem lőnek túl a célon, mégis hihetetlenül sikkessé teszik a megjelenést.

A galériában összegyűjtöttünk néhány csinos, modern és nőies alternatívát, amelyek tökéletes választásnak bizonyulnak az örömanya számára az esküvő napján. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Az elegancia és a nőies stílus egyformán fontos, mindezt pedig egyszerre tudják képviselni a finomabb anyagú egybeszabott ruhakreációk. A midi vagy maxi fazonú ruhák tökéletesen megfelelnek a célnak. Nem mutatnak sokat, mégis roppant elegáns, kifinomult és sikkes megjelenést kölcsönöznek az örömanyának. Természetesen a rövidebb, feszülős ruhákkal sem lehet túllőni a célon, ha a dekoltázs vagy a felsliccelés nem túlzóan sok és látványos.

Nem csupán szoknyában, ruhában és kosztümben lehet gondolkozni. Noha hazánkban kevésbé megszokott, hogy az örömanya overallban jelenjen meg az esküvőn, az üzletekben kapható elegáns darabok között tényleg érdemes szétnézni. Az apró részleteknek, fazonkialakításoknak köszönhetően elképesztően nőiessé varázsolják a megjelenést. Elegendő egy A vonalú nadrágrész, egy átlapolt szabású felső vagy éppen néhány fodor, és máris a modern eleganciát képviseli a kezeslábas szett.

Színek terén célszerű figyelembe venni az esküvő hangulatát, esetleg a díszítés árnyalatait. A mélyzöld, a babakék, a fáradt rózsaszín mindig tökéletes választásnak bizonyul, de egy sötétebb kék vagy élénkebb pinkes árnyalat éppúgy megállja a helyét a nagy napon.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés