A bő szoknyanadrágok és a háromnegyedes fazonok remek alternatívát nyújthatnak azok számára, akik nem szeretik sortokban, vagy miniruhákban mutogatni a lábaikat.

Hőség ide vagy oda, megesik, hogy épp nincs szoknyás napja az ember lányának, és a falatnyi sort sem jöhet szóba nála. A szűk farmernadrágnak még a gondolata is gyötrő nagy melegben, ráadásul ilyenkor nem túl egészséges és kényelmes kevésbé légáteresztő anyagot viselni, mely szorosan rátapad a bőrre.

A retró szoknyanadrágok, a háromnegyedes culotte szabások, valamint a lezser répafazonok a forró nyári napok nőies alapdarabjai lehetnek, hiszen lezser kialakításuk, és lenge anyagaik révén kellemes viseletet biztosítanak. Ám a nőies részletmegoldásokat sem mellőzik, így nemcsak lezser öltözékbe ültethetőek. A húzott, magas derékmegoldások szépen formálják az alakot, ráadásul ellensúlyozzák a háromnegyedes szárhossz lábrövidítő hatását.

Az idei divatirányzatok a bő szabások és a testre tapadó vonalak kontrasztjára fektetnek nagy hangsúlyt. A játékosan redőző, sátorszerűen bővülő fazonok rövid, szűk felsőkkel mutatnak jól, de a szűkített, magasított derékmegoldások az ellenkezőjét is elbírják. A lenge anyagú nadrágok könnyedén variálhatóak a mindennapokban, hiszen elegáns, nőies, és sportos felfogásban is stílusossá teszik az öltözéket.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés