Kényelmes, kánikulabarát, alakformáló, kis helyet foglal a bőröndben, és változatosan lehet variálni – ezért olyan népszerű a bő szárú palazzo gatya.

Az A-vonalú palazzo nadrágot minden bizonnyal olyan nők számára találták ki, akik nem szeretik a szoknyát és a ruhát, ám ettől még nem vetik meg a nőies, csinos darabokat. Nem tudjuk, valóban így volt-e, de tény, hogy nekik kedvez igazán minden előnyével a lenge szoknyanadrág. A palazzo gatya lefelé úgy bővül, mint egy maxi szoknya, ezáltal jótékonyan keskenyíti a csípő vonalát, valamint leplezi a vastag lábakat. A deréktájékra viszont nagy hangsúlyt helyeznek a magasított szabású kreációk. A túlságosan bő nadrágszárak azonban összenyomhatják az alakot, ha óvatlan az ember lánya. Éppen ezért nem mindegy, mivel és hogyan variálod a kedvenc, lenge nadrágodat. Az alábbi divatbloggerektől inspirációt meríthetsz olyan szettekhez, melyeknek vezéreleme a bő gatyó!

Amennyiben széles a csípőd, jó trükk lehet, ha sötét nadrágodat világos felsővel boronálod össze.

 

Átlapolt blúzokkal roppant bájosan mutat a lábszárvillantó palazzo nadrág. Ez a két szabásvonal így együtt optikailag karcsúsítja a derékvonalat.

 

Ha alacsony vagy, egy magasított, éktalpú cipővel megnyújthatod a lábad.

 

Jó választás lehet a magas derekú, fekete, leheletfinom A-vonalú nadrág, melynek mindkét szára fel van vágva oldalt. Az efféle fazonokban biztos, hogy nem vész el az alakod!

 

 

A magas derekú palazzo nadrágokhoz nagyon jól passzolnak az átlós és vízszintes kivágású, vállat szabadon hagyó felsők, a tölcsérujjú blúzok és blézerek, az egyszerű pólók, valamint a lenge ingek. Az utóbbi kettő esetében nem árt körültekintően megválasztani a fazont, hiszen, ha két bő ruhadarabot viselsz egyszerre, optikailag könnyen összenyomhatják az alakodat. Legjobb, ha az ing rövid szabású, vagy tűrd be a nadrágba, esetleg kösd meg a derekadon.

 

A magas derekú fazonokhoz válassz rövid felsőt, vagy tűrd be a pólót a nadrágodba.

 

  • Megosztás:
hirdetés