Ahhoz, hogy csinosan, változatosan és stílusosan öltözködj nyáron, nem feltétlenül kell horribilis összegeket költened. Rengeteg olyan alapdarab akad, melyek megkímélik a pénztárcádat!

A nyári kis topokban és ujjatlan felsőkben nem csupán az a jó, hogy egy tucat is elfér belőlük a bőröndben, hanem megfizethető áraikkal is könnyen a szívünkbe lopják magukat. A basic alapdarabok semleges divatjegyeik révén sokoldalúan variálhatóak, sőt, a nőiestől a sportosig, az összes öltözködési stílusba gond nélkül beültethetőek.

Bár lehet, hogy az üzletek kínálatában elvesznek szem elől, mert nem túl feltűnő kreációk, érdemes figyelmet szentelni nekik, hiszen, ha bárki elképzeli őket egy karakteres culotte nadrággal, egy nőies midi szoknyával, vagy bármelyik egzotikus, rojtos-bojtos fülbevalóval, máris más színben tűnnek fel az egyszerű topok és trikók. Remekül kibővíthető velük a nyári ruhatár, ugyanis egy-két darab annyira jó áron van, hogy bátrabban válogathatunk több színből és fazonból, különösen most, amikor már elkezdődtek a szezonális leárazások.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés