Eszelősen sokrétű farmerválasztékkal indul a nyári szezon. A háromnegyedes szabások és a mamafazonok az új kollekciók slágerei, de a testre feszülő darabok sem kopnak ki a kínálatból.

A lazább farmereket is meghozza számunkra a június, melyek többsége nemcsak a bokákat, hanem a lábszárakat is szabadon hagyja. Extra szűk és lengén bővülő nadrágszárakkal egyaránt kecsegtet a nyári felhozatal, amely továbbra is a nyolcvanas-kilencvenes évek stílusjegyeit tartja szem előtt.

A már megszokott magas derekú, skinny farmernadrágok mellett, a bokavillantós mamafazonok a legnépszerűbbek, de néhány újítást is köszönthetünk a választékban, mint amilyen a farmer anyagú biciklis nadrág.

A lezser stílust kedvelők számára a paperbag típusú, húzott derekú szabások, a répaszárú megoldások, valamint az oldalzsebes, megkötős derekú jogger darabok jelenthetik a változatos alternatívákat, a nőies megjelenés hívei pedig a klasszikus, koptatás- és szaggatásmentes mamafarmerek, vagy a háromnegyedes culotte fazonok között találhatnak rá a kedvenceikre.

A nyári szezonban nagyobb hangsúlyt kapnak a fenék- és alakformáló farmerek, melyek speciális farvarrásokkal teszik nőiesebbé az idomokat. Összegyűjtöttük a szezon slágerdarabjait!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés