Az oversize fazonok nemcsak kényelmesek és szellősek, hanem ultranőiesek is lehetnek, erre a legjobb példát a ZIA elnevezésű, magyar márka hozza.

Forró nyári napokon a könnyedebb ruhadarabok kerülnek előtérbe, de nem árt, ha a bő szabások egy stíluscsavarral többet nyújtanak a komfortos viseletnél. A túlméretezett blúzoktól és ruháktól sem áll távol a nőiesség, ha rafinált fazonkialakításokkal rendelkeznek.

A ZIA három évvel ezelőtt tört be a hazai és nemzetközi divatipar világába. A kortárs magyar márka megálmodója és alapítója, Csizmazia Anett azóta minden szezonban egyedi stílusötletekkel, és vagánysággal megfűszerezett klasszikus divatelemekkel kápráztatja el a retró és modern trendek mixelésére fogékony nőket.

Legújabb kollekciójával a forró nyári napokra is felkészült:

–  A Slow fashion jegyében álmodtam meg a tavaszi-nyári darabokat 2019-ben. A ZIA-val igyekszem picit a fast fashionnel szembe menni és olyan darabokat készíteni, amelyek anyagukban és fazonjukban is az időtállóságot képviselik, de tartva a lépést a jól bevált, trendi darabokkal, mint például a ZIA best seller darabjával, a kimonóval – árulta el a dizájner.

A legújabb kollekció mellett a tervező egy kapszula kollekcióval is készült, és az oversize darabok idén sem maradtak ki a kreációi közül.

Képek: ZIA.

  • Megosztás:
hirdetés