Elképesztően nőies, csinos ruhák a nyár végi kínálatból, amelyeket még ősszel is bátran viselhetsz. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legsikkesebb darabokat.

hirdetés

Nőies ruhák a nyár végi kínálatból

Augusztusban már javában zajlanak a leárazások, a legtöbb csinos ruhából már nincs méret, ráadásul sokan nem is szeretnének tipikus nyári holmikat beszerezni a szezon végére. A jó hír, hogy a legtöbb üzletben megjelentek az új kollekciós darabok, amelyeket nemcsak most, de még az enyhébb őszi időszakban is simán ki lehet még használni.

Az aktuális divat szerencsére előnyben részesíti azokat a fazonokat, amelyek karcsúsítják a derékvonalat és nyújtják az alakot, a legtöbb verzió jóformán mindenkinek jól áll. A színes és mintás darabok mellett ilyenkor már a visszafogottabb, natúr tónusú darabok is tarolnak, a földszínek visszatérnek a palettára.

A galériában összegyűjtöttük a legsikkesebb hétköznapi ruhákat, árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Természetesen vannak olyan szezonális darabok, amelyek kizárólag a nyári időszakban állják meg a helyüket. A lenge, kivágott, vékonyka ruhák a kánikula lecsengésével aligha kerülnek elő a szekrény mélyéről, ám a nyár végi változatokat akár még ősszel is be lehet vetni egy csinos szett részeként.

Első blikkre furcsának tűnhet, de egy nyári maxiruha csizmával, bőrkabáttal éppen olyan szuperül mutat, mint szandállal összeboronálva. Sőt! A legtöbb nyár végi darabot remekül lehet rétegezni, így később előkerülhetnek a garbók, kötött pulóverek is a ruhatárból.

Nem csupán a derékban húzott fazonok között érdemes nézelődni. Manapság a zsákruhák elképesztően népszerűvé váltak, éppen ezért az üzletek kínálata igencsak bővelkedik az egyébként nem feltétlenül előnyös szabású ruhákban. A jó hír, hogy egyetlen öv segítségével máris nőiesebbé varázsolható az összkép, így mindenképpen célszerű esélyt adni a lezser vonalvezetésű változatoknak is.

A színek közül már úgy érdemes válogatni, hogy még a nyári, de már az őszi ruhatárhoz is passzoljon az adott ruha. Célszerű végiggondolni, hogy milyen lábbelik sorakoznak a szekrényben, milyen táskákkal lehet kombinálni a kiszemelt ruhát.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés