Az őszi kínálatban bőven előfordulnak olyan csinos nadrágok, melyek optikailag karcsúsítják a derekat, hosszítják a lábakat, avagy alakformáló hatással bírnak. Idén a divat igazán változatos, így szinte minden testtípusra akad sikkes variáció.

hirdetés

Az őszi, változékony idő igazán remek alkalmat szolgáltat az izgalmas öltözködésnek. A szezon elején még előkerülhetnek a vékonyabb anyagok, majd jöhetnek a sötétebb színek és a vastagabb kelméből készült holmik. Érdemes már most olyan színekben, fazonokban gondolkodni, melyek később jól mutatnak majd zárt cipővel, esetleg bokacsizmával. A rétegezésnek köszönhetően a nyár végén megvásárolt darabok sokáig viselhetők.

A farmereken kívül is akadnak olyan nadrágok, melyek sokféleképpen kombinálhatóak a hűvösebb időben, a most divatos szabások előnyei pedig, hogy alakformáló hatással bírnak.

Nőies alakformáló nadrágok őszre

Fazonok tekintetében igazán változatos a felhozatal. Vannak szűkebb kialakítású nadrágok, ám a széles szárral ellátott pantallók úgyszintén megjelennek. Utóbbi, a szezon egyik nagy kedvence, ezért a magasabb hölgyeknek érdemes felpróbálni pár szimpatikus darabot. Remekül mutatnak lapos talpú cipő cipővel, magassarkúval pedig kihozzák a megjelenésből a maximumot.

 

Nadrágvásárláskor nem árt több szempontot figyelembe venni. Az első a szabás, jó, ha a kreáció magasan szabott derékkal rendelkezik, hiszen ez karcsúsítja a felsőtestet, hosszabbnak mutatja a lábakat, és eltakarja az apróbb pocakot. Szintén gyakran alkalmazott trükk, hogy szélesebbre szabják a nadrág szárát, ami optikailag vékonyabbnak mutatja a lábakat.

Színek tekintetében változatos a paletta, sok harsány árnyalatú kreációval találkozhatsz a kínálatban, ám a klasszikus feketétől, barnától sem kell elköszönni. A fekete nadrág kulcsdarab, ezért megéri beszerezni egy sikkes darabot.

A letisztult, alakformáló szabású nadrágokat könnyedén variálhatod, viselheted pólóval, esetleg edzőcipővel, így kifejezetten sportos lesz az összkép, ám kombinálhatod akár egyszerű, nőies darabokkal is. Még az elegáns szabású pantallókat is könnyedén urbánussá varázsolhatod, ehhez csak egy sikkes lapos talpú cipőre, laza dzsekire és pár mutatós kiegészítőre van szükség. A megfelelő alakformáló nadrág számtalan stílusban elsüthető, már a vásárláskor gondold át, hogy mivel tudnád viselni, így sokoldalú kapszulagardróbot alkothatsz.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés