Az őszi divat rengeteg izgalmas, nőies fazonnal kecsegtet. A nagy nemzetközi márkák mellett a magyar tervezők által megálmodott kreációkat is érdemes közelebbről szemügyre venni, hiszen számtalan lenyűgöző anyaggal, szabásvonallal színesítik a palettát. Mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat, egyenesen a kifutóról!

hirdetés

Februárban, a Budapest Central European Fashion Week keretein belül mutatták be a magyar tervezők az őszi-téli szezonra szánt kollekcióikat. A felhozatal ismét változatos volt, előkerültek a letisztult vonalvezetések, feltűnő árnyalatok és a merész, különleges kialakítások is. A sokszínű kínálatnak köszönhetően garantáltan mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló ruhadarabokat.

Nőies divatújdonságok magyar márkáktól: így készülnek a tervezők az őszi szezonra

Már év elején látszott, hogy az őszi-téli fazonok sok szempontból izgalmasak lesznek. A jól ismert sötét árnyalatok, vastag anyagok mellett előkerültek a légiesebb verziók, valamint a vidám tónusok is. Utóbbi kettő minden esetben finomságot, lágyságot visz a megjelenésbe, igazán különlegessé teszik az összképet.

Katti Zoób

A Katti Zoób őszi-téli repertoárja elképesztően különleges. A klasszikus vonalvezetések, fantasztikus anyagok időtállóvá, nőiessé varázsolják az összképet. A tervező bátran variálta a színeket, sok monokróm összeállítás született, melyek remekül mutattak a kifutón. Nagy kedvenceink az izgalmas kabátok, illetve a hetvenes éveket idéző blézerek. A kreációk remekül kombinálhatók, érdemes szétnézni a magyar márka kínálatában.

Abodi

Az Abodi kifutóján ismételten sok bőrből készült darabbal találkozhattunk, mely az őszi-téli szezonból sem hiányozhat. Kedvenceink a fodros, derékban karcsúsított bőrruhák, melyek egyszerre extravagánsak, mégis roppant nőiesek. Ha pedig csak egyszerű, anyagból készült egészruhát szeretnél, akkor is érdemes szétnézned a magyar márka kínálatában, ahol számos fodros, alakhangsúlyos ruhával találkozhatsz.

Aeron

Az Aeron őszi kollekciójában rengeteg izgalmas megoldással találkozhatunk. Nagy kedvenceink a blézerek, ám a menő miniket és a kötött anyagokat sem hagyhatjuk szó nélkül. Minden kreáció sokoldalúan kihasználható, a színek letisztultak, visszafogottak. Az egész repertoárban felfedezhető a hetvenes évek hangulata, miközben az összkép mégis nagyon modern. Ez a kettősség teszi igazán varázslatossá a magyar márka darabjait.

Nanushka

A Nanushka korábban is remekelt, ha nőies fazonokról volt szó, ám az őszi-téli kollekció még a megszokottnál is látványosabbra sikeredett. Letisztult színárnyalatokkal dolgozott a márka, és sok izgalmas anyag került be a repertoárba. Kedvenceink a puha kötöttek, melyek a szezonban ismét előkerülnek majd.

Sentiments

A Sentiments bemutatói korábban is a különleges fazonokról szóltak. A márka mindig izgalmas színkombinációkat használ, ám idén inkább a sötétebb tónusokkal trükköztek. Külön izgalmas az anyaghasználat, sok bukléval, díszes gombokkal és csillogó részletekkel. Nagy kedvenceink a kétrészes szettek, nőies kosztümök és a bársony egészruhák.

 

Képek: HFDA / The Sparkle Content.

  • Megosztás:
hirdetés