A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb trendje tér vissza rikító, vibráló színekkel. Míg az utcai trendekben a neonszínek visszafogottabb kombinációkban jelennek meg, a bikinikkel töményebben megkapjuk a retró életérzést.

A kilencvenes években, rikító neon bikiniktől tarkállott a strand, melyekben senki nem maradt észrevétlen. Ám nemcsak a színek vonzották a figyelmet, hanem a merészen felvágott, brazil fazonú fürdőbugyik is, a falatnyi, háromszög alakú bikinifelsőkkel kombinálva. A streccs anyagú topok is menők voltak, melyek a vízparton kívül az utcai divatban is felbukkantak.

Az idei divat újra felmelegítette a neon bikinik irányzatát, sőt, a retró fazonkialakításokhoz is ragaszkodik. Az influencerek és divatbloggerek sorra kapnak rá a rikító színekben pompázó, kétrészes fürdőruhákra, melyek lassacskán az itthon elérhető fürdőruhamárkák kínálatába is beszivárognak.

A kaliforniai stílusú, háromszögfazonú bikini idén neonpink árnyalatban a legmenőbb.

A neonzöld nemcsak az utcai öltözékben jelenik meg idén, a fürdőruhák terén valamivel bátrabban lehet adagolni. A brazil fazonú alsó ideális napozáshoz, ez a friss, vibráló tónus pedig gyönyörűen kiemeli a barnára sült bőrt.

A bikinifelsők között a topok úgyszintén népszerűek. A nyaralás ideje alatt ezeket a melltartókat sorttal, szoknyával kombinálva viselhetjük. A magas derekú, homokszínű vászonnadrágok stílusos szintre emelik a vibráló topokat, melyekre pimaszul egy fehér inget is felkaphatunk.

A batikolt minta és a neonszín egyaránt divatos idén, de a kettőt ötvözni is lehet.

Alkattól függetlenül, neonszíneket bárki viselhet, ám gömbölyded idomokra érdemes olyan bikinifazont választani, mely előnyösen formálja az alakot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés