Egy jó melltartófazon formásabbnak mutatja a kis kebleket, és a vízben is biztonságérzetet ad, nem csúszkál el a helyéről. Megmutatjuk a kínálat legtrükkösebb fazonjait!

Sok nő önbizalmát megtépázza, ha nem úgy domborodik a dekoltázsa, ahogyan szeretné. Bár a kis mellek praktikusak, és sokféle fazonvariációt megengednek az öltözködésben, a fürdőruhák terén bizony átgondoltabb válogatásra lesz szükség, ha olyan bikinifelső a cél, mely megfelel a kényelmi szempontoknak, és optikailag csal egy picit a cickóméret javára.

Ám ne feledd, hogy az optikai tuning nem a túlzásokról szól: felesleges drótokkal agyonmerevített, extrán kipárnázott melltartókkal felpolcolni a cicidet, és az sem szép látvány, amikor egy számmal kisebb a bikini, csakhogy jól felszorítsa az idomaidat. Ha valamiről messziről süt az erőlködés, az nem túl esztétikus.

Ugyanakkor az is számít, hogy kellemesen és felszabadultan érezd magad a fürdőruhádban. A top és a kosár kialakítása nagyon fontos, de éppúgy odafigyelhetsz a csalafinta mintákra is, melyek sokkal nőiesebbé, illetve gömbölydeddé varázsolják a kisméretű kebleket. Megmutatjuk, milyen fazonokra koncentrálj a kínálatban!

  • Megosztás:
hirdetés