Ha igazán nagy mellekről van szó, a bikini kiválasztásánál mindenképp a jó tartást, a kényelmes pántokat és az alátámasztást kell szem előtt tartani. Nem szép, ha szétfolynak a cickók két irányba.

A nagy melleknél muszáj azzal számolni, hogy a dús idomok nem mindig engedelmeskednek: súlyuknál fogva lehúzzák a melltartót, elcsúszik róluk az anyag, kibuggyannak itt-ott. Egy jól szabott bikinifelsővel azonban kordában tarthatóak.

Ha megfelelő alátámasztást kapnak – és ez alatt nem azt értjük, hogy a cicifix nyakig felszorítja a melleket -, illetve a pántok egyenletesen oszlatják el a terhelést, és nem vágnak be a húsba, nemcsak tekintetrabló dekoltázzsal büszkélkedhetsz majd a strandon, hiszen az önbizalmaddal együtt a kényelem- és biztonságérzeted is megnő.

 

 

Sokkal felszabadultabb lehetsz, ha nem kell folyton a melltartódat lesned és igazgatnod, valahányszor kijössz a vízből, és nem érzed úgy, hogy majd’ kiesik a melled a falatnyi textilből. Mutatjuk, milyen fazonokra fókuszálj, ha bikinit vásárolsz magadnak!

  • Megosztás: