Az élénkebb ruhadarabokat a hidegebb idő megjelenésével sem kell a szekrény mélyére száműzni, hiszen pár vibráló kreáció szuperül feldobhatja a megjelenést. A színes kabátok az egész összképet uralják, így akkor is életet lehelnek a szettedbe, ha tetőtől talpig feketét viselsz.

hirdetés

A színes kabátok felturbózzák az összképet

Ősszel és télen sokan a sötétebb, visszafogottabb árnyalatokat részesítik előnyben, különösen, ha kabátról van szó, pedig évről-évre egyre derűsebb megoldásokra lehet szert tenni az üzletekben. Az efféle darabokkal sokkal változatosabbá tehető a megjelenés, ráadásul a vidám tónusok kicsit kizökkentik az embert a szürke idő okozta melankóliából. Bár kétségtelen, hogy a fekete könnyen kombinálható, mivel mindenhez megy, ám biztosan meglepődsz majd, hogy mennyi lehetőség rejlik a pasztelles vagy élénk kabátokban, hiszen sokféle színkombinációt megengednek.

Választhatsz elegánsabb kabátot, műszőrmét vagy pufidzsekit, sőt, akár a továbbra is divatos hosszú műbőr kabátka mellett is dönthetsz. Mindegyik nagyon nőiesnek, divatosnak számít, és a legtöbb összeállításhoz jól passzolnak.

Színes kabát vásárlása előtt, azért érdemes átgondolni, hogy melyik árnyalat passzol leginkább a ruhatáradhoz. Így valóban könnyen variálhatod majd a már meglévő kiegészítőkkel és divatelemekkel, vagyis nem kell attól félned, hogy kevésbé tudod kihasználni a feltűnőbb választásodat. Kísérletezz bátran, és keresd meg a neked legjobban tetsző színt, ami energiát adhat neked a szürke szezonban.

Összegyűjtöttük a kedvenc őszi-téli szettjeinket, amelyekben kiemelt szerep jut a színes kabátoknak. Ha kíváncsi vagy, hogy miként koronázhatod meg a megjelenésed a hűvösebb időszakban, akkor lapozd végig a galériát!

 

Nyitókép: Christian Vierig / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés