A kötött pulóver a téli szezon örökzöld darabja, ami szinte már bebetonozta magát az utcai divatba. Bár rengeteg stílusvariációban viselhető, a nőies vonal sokáig nem igazán volt a terepe.

Ez azonban olyannyira megváltozott az utóbbi időben, hogy már a business és elegáns casual irányzatok is igényt tartanak a kötött anyagú felsőkre, melyek pihe-puha melegségbe burkolják az embert.

Így a kötött pulóver már azok számára sem tabu, akik a mindennapokban is szeretnek nőiesen és elegánsan öltözködni. Ám nem árt leszögezni, hogy az eleganciának több lépcsőfoka van, nyilván, senki nem megy el pulóverben az operába, vagy egy esküvőre.

Kötött pulóver elegánsan: így viseld, hogy nőies legyen

Az oversize, vagyis túlméretezett pulóverekről aztán végképp nehéz elképzelni, hogy elférnek a nőies stílusban, pedig nagyon is jól szerepelnek a sikkes öltözékekben.

Lehet a színekkel, az anyagok lágyságával, vagy a kiegészítőkkel játszadozni, hogy megvalósuljon a nőies összhatás. Elegáns kiegészítőkkel például, egészen új fényben ragyog a kötött pulóver, és a feltűnőbb ékszerekkel is hamar barátságot tud kötni.

 

Egy merészebb tónusú oversize pulóver remek alapja lehet egy divatos monokróm szettnek. Meglepő módon a kosztümnadrágokhoz és a ceruzaszoknyákhoz is remekül passzolnak a lezserebb garbók, pulóverek és szvetterek. Csodásan működnek együtt fényes, selymes anyagokkal, arany- és ezüstszínű, láncos ékszerekkel, hüllőbőr- és velúrhatású csizmákkal.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés