Zsenge fiatalkora ellenére Millie Bobby Brown a legnépszerűbb színésznők táborát gazdagítja az álomgyárban. Stílusos megjelenésével a tervezők és a divatmagazinok figyelmét is felkeltette, így egyre több helyen találkozhatunk bájos arcával. Most épp sikkes szemüvegeket tervezett!

hirdetés

A 17 éves Millie Bobby Brown még gyerek volt, amikor szerepet kapott a Netflix sikerszériájában: a Stranger Things sztárja pillanatok alatt ismertté vált, azóta a legfelkapottabb színésznők között emlegetik. A fiatal lány szinte a kamera előtt nőtt fel, mostanra pedig a színészi tehetségén kívül a kiváló stílusérzéke is rendszeresen beszédtéma lett.

A fiatal színésznő kivívta magának a figyelmet a vörös szőnyeges eseményeken, melyek kapcsán ma már az egyik legjobban öltözött hírességként emlegetik, így nem csoda, hogy számos reklámkampányhoz kapott felkérést az utóbbi időben. A divattervezők szeretnek Millie-vel dolgozni, hiszen árad belőle a fiatalos energia, és mindig pezseg, vibrál körülötte a levegő.

Millie Bobby Brown menő szemüvegeket tervezett

A bájos Millie most szemüvegeket tervezett a Vogue Eyewearnek, az új kiegészítői pedig osztatlan sikert arattak. A különleges együttműködés tavaly kezdődött, már az első kapszulakollekciója is igazán vagányra sikeredett. A tavaszi-nyári gyűjteményben pedig még izgalmasabb darabok kaptak helyet.

Millie Bobby Brown imádja a retró stílust, gyakran visel nyolcvanas-kilencvenes évek inspirálta szereléseket a mindennapokban, de a korai kétezres évek divatos stíluselemei közül éppúgy szívesen válogat. Az új szemüvegek formavilágában úgyszintén tetten érhetőek a nosztalgikus inspirációszikrák, amelyek igazán vibrálóvá teszik a kollekciót.

A nyolc darabból álló kapszulakollekciót Millie kedvenc városai inspirálták: New York, Marbella és London. Repertoárjában a nyolcvanas években divatossá vált kereteket vonultatja fel, ám a mostanában trendinek számító vékony fémrészletek is felbukkannak a kreációk dizájnjában. A gyűjtemény elképesztően sikkes és fiatalos, és a szemüvegek remekül variálhatóak. A modern és retró hangulatú öltözékekhez egyaránt nagyszerűen passzolnak.

A klasszikus fekete szemüvegek mellett a pasztelles árnyalatok is kaptak egy kis reflektorfényt, ezek a friss, vidám színek pedig különösen jól  passzolnak a napfényes szezonhoz. A nosztalgikus trendeknek köszönhetően ismét fellobbant a színes szemüvegek népszerűsége.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés