Millie Bobby Brown neve a Netflix sikersorozatából lehet ismerős, ami a színésznőt egészen a világhírnévig repítette. Szinte a szemünk előtt nőt fel, és vált visszafogott kislányból sikkes, fiatal nővé.

hirdetés

Gyerekként kezdett el a színészettel foglalkozni Millie Bobby Brown, és még most is csak 16 éves. Ennek ellenére már számos sikerprodukcióban szerepelt, és többek között még Emmy-díjra is jelölték. Ígéretes tehetségnek számít Hollywoodban, nagy jövőt jósolnak neki. Ám nemcsak ezzel tűnik ki a fiatal színésznő, hanem egyedülálló stílusával is.

Az álomgyárban nem ritkák a gyerekszínészek, hiszen a mai szupersztárok nagy része egészen fiatalon kezdte a pályafutását. Az utóbbi időben azonban egyre több figyelmet kapnak a fiatal tehetségek, ezért a kinézetükre is sokkal jobban odafigyelnek, mint mondjuk, pár évtizeddel ezelőtt. Kész csapat dolgozik a megjelenésükön mielőtt a vörös szőnyegre lépnek, és a legnagyobb divatházak kreációit viselik. Millie Bobby Brown öltözékeit pedig különösen nagy érdeklődés övezi.

Millie Bobby Brown feltörekvő stílusikon

A fiatal lány számára fontos a divat, hiszen nemcsak a kamerák előtt visel menő szetteket. A hétköznapokon a korosztályára jellemző lazaság jelenik meg a stílusában és mindig követi a trendeket. Kedveli a fekete színt, ami komollyá teszi a megjelenését, ám a színes öltözékektől sem zárkózik el. A vörös szőnyegen mindig bájos ruhákat visel, amelyek sosem mutatnak túlságosan sokat. Fiatal, ezért nincs szüksége sok festékre, ám azért leheletnyi sminket mindig visel.

Összegyűjtöttük a színésznő legjobb szettjeit, aki, ha így halad valódi stílusikon lesz.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés