Mick Jagger lánya egy tavaszi kampány kedvéért próbálta ki a szezon legmenőbb trendjét, a lezser elegancia remekül áll neki. Georgia May egyre népszerűbb modell, egyedi stílusáért sokan rajonganak.

hirdetés

Georgia May Jagger neve már cseppet sem ismeretlen a divat világában, a 31 éves modell számos neves márkával dolgozik együtt, különböző kampányokban és magazinokban rendszerint feltűnik. Nem csupán tehetségével és szépségével lopta be magát az emberek szívébe, egyedi, utánozhatatlan stílusa éppúgy sokakat inspirál.

Mick Jagger lánya nemigen foglalkozik az aktuális trendekkel, minden alkalommal olyan darabokban jelenik meg az utcán, amelyek közel állnak a személyes ízléséhez, figyelmen kívül hagyja a társadalmi elvárásokat, és mások véleménye sem izgatja. A bohém, vagány és nőies darabokat egyaránt kedveli, megjelenését cseppet sem a jelenkor divatja határozza meg.

Amikor kampányfotókon szerepel, minden alkalommal egy új oldalát ismerhetik meg a rajongók. Gyakran vállal olyan fotózásokat, amelyek kissé távol állnak egyedi stílusától. Most a Tommy Hilfigernek állt modellt, kipróbálta a tavaszi szezon legmenőbb, legnépszerűbb trendjét, a lezser elegancia pedig elképesztően jól áll neki!

Mick Jagger lánya klasszikus darabokba bújt

Georgia May stílusát aligha lehetne a klasszikus és a lezseren elegáns jelzőkkel illetni. Ám ezúttal egy divatkampány kedvéért kipróbálta az aktuális trendeket és időtálló holmikba bújt. A Tommy Hilfiger tavaszi repertoárját népszerűsíti, amelyhez Gregory Harris fantasztikus fotókat készített.

A márka igazi divatklasszikusokat gondolt újra, a preppy stílust vegyítette a modern, letisztult eleganciával és a hétköznapi, lezser stíluselemekkel. A kollekció középpontjában a sikkes farmerholmik állnak, Mick Jagger lánya is tetőtől talpig farmerba öltözött a fotózás idejére. A tavasz legnagyobb trendje egyértelműen a széles szárú farmernadrágok viselése, sokan ódzkodnak ugyan a bővebb fazonoktól, ám most Georgia May bebizonyította, hogy a lazább kialakítás is lehet elképesztően nőies és stílusos.

 

A Tommy Hilfiger nem aprózta el az új kollekciót, kétszázötven darabbal készült tavaszra és nyárra. A koncepció a klasszikus fazonok és időtálló ruhadarabok újragondolásán alapul így nem meglepő, hogy főként farmeranyagok kaptak helyet a repertoárban. Idén egyébként is tombol a retró láz, cseppet sem meglepő, hogy a nagyobb márkák is a régmúlt divatjához nyúlnak vissza, s abból merítenek inspirációt.

Georgia May stílusa elképesztően változatos és izgalmas. Noha néha-néha feltűnik egy-egy farmeranyagú darab a szettjeiben, nem viszi túlzásba a viselésüket. Most a kampány kedvéért több verziót is kipróbált, a széles szárú nadrág mellett a dzseki is remekül áll rajta. Szó szerint tündököl a Tommy Hilfiger tavaszi kampányában, az ingruha, a blézer és a különböző farmerholmik kifejezetten jól állnak neki.

A sikkes ing-farmer kombináció remekül hozza a lezser eleganciát, ami egyébként nem áll olyan távol Georgia May ízlésétől, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. A Tommy Hilfiger videójában elárulta, hogy az édesanyja és a lánytestvérei nagyban befolyásolták személyes stílusát, sokszor csempészett ki sikkes darabokat a gardróbjukból, hogy felpróbálhassa őket. Márpedig Jerry Hall stílusérzéke abszolút legendás, a hetvenes évek dívája mind a mai napig igazi stílusikonnak számít a színésznők között.

Kiemelt kép: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Gregory Harris/Tommy Hilfiger.

  • Megosztás:
hirdetés