Mick Jagger 29 éves lánya évek óta a legnépszerűbb modellek közé tartozik. Georgia May Jagger édesanyja szépségét, és édesapja vagányságát örökölte, így nem meglepő, hogy imádják a fotósok. A különleges kisugárzással rendelkező manöken imád öltözködni, szereti a bohém, hippis fazonokat, épp ezért tökéletes választás volt az orosz Elle magazin eklektikus stílusú fotósorozatához!

hirdetés

Mick Jagger lánya már évek óta a legnagyobb márkáknak modellkedik, átütő egyénisége és karizmatikus kisugárzása miatt a fiatalabb korosztályt megcélzó brandek kedvenc reklámarca. Gyakran szerepel retró hangulatú, vagány kampányokban, melyek közel állnak bohém stílusához.

Georgia nemcsak a szépségét örökölte Jerry Halltól, hanem a divatszeretetét is. Mick Jagger egykori neje a legjobban öltözött nők között futott, lépten-nyomon lemásolták a nőies, vagány szereléseit.

A diszkókorszak legendás stílusikonja gyakran viselt feltűnő ruhadarabokat, szívesen mixelte a mintákat. A nőies kreációk mellett a bohém divatelemek is felbukkantak öltözékében: a párducminta és a csillogó részletek.

Jerry Hall a nőiesség egyik mintaképe volt a hetvenes években, és még ma is elképesztően csinos és gyönyörű. 64 éves korára ugyan sokat finomodott a stílusa, de a karcsú alakját hangsúlyozó szabások most is a kedvencei közé tartoznak.

Georgia May Jagger feleleveníti a ’70-es évek bohém vibrálását

Georgia May legújabb fotóin nagyszerűen hozza a bohém stíluskirálynőt, aki látszólag össze nem illő darabokat visel, ám a különleges divatelemek keveredése mégis tökéletes egységet alkot. A modell öltözékeiben főként a nyolcvanas-kilencvenes évek divatmorzsái keverednek, de a hippikorszak finomságait úgyszintén elcsíphetjük az eklektikus összeállításokban.

 

A kendő és az athleisure stílus keveredése egyszerre nőies és vagány. A sportos darabok beépülése az utcai, irodai viseltbe a kilencvenes évek egyik sajátossága volt. Az elsőre furcsának tűnő stíluskombináció pedig megadja a szerelés pikantériáját.

 

Az overize zakók évek óta megjelennek a slágerdarabok között, így a tavaszi-nyári trendhullámból sem maradhattak ki. A nőies nadrágkosztümöt a túlméretezett szabás, valamint a hosszanti csíkozás dobja fel. Az átlagos szerelést a sapka és a villantós, apró top teszi bohókássá és extravagánssá.

 

A különféle anyagok kombinálása is megjelenik, Georgia May ezt a stílustrükköt a hétköznapokban úgyszintén sokszor alkalmazza. A kemény vászonanyag, a sportos, melegítőre hajazó farmer és a horgolt top csodásan harmonizálnak egymással.

 

A teljesen egyszerű, oversize zakóval is tudott újat mutatni a stylist, hiszen a rövidnadrág és a haspóló egy fiatalos, retró párosítás, amihez nagyszerűen passzol a felöltő. A nyolcvanas években sok nő viselt hasonló összeállítást.

 

A nőies, romantikus báj, úgyszintén felbukkan a Georgia May által viselt összeállításokban, a virágos darabokat a divat sosem tudja megunni. A felső önmagában is megállja a helyét, a falatnyi, különleges anyagú sort pedig a hippikorszak bohémságával rázza fel a szerelést.

 

A fotósorozat hangulata igazán különleges, ami a vidéki környezetnek köszönhető. A perzselő naptól kiégett fű, a régi autók, illetve a lankás dombok látképe az elhagyatott amerikai farmokat idézi meg. A stylist a legnépszerűbb luxusmárkák kollekcióiból szemezgetett Georgia May számára, így a lepattant helyszín és a divatholmik között meglehetősen erős a kontraszt.

Bár a ruhadarabok a bohém, laza stílusjegyeket hordozzák magukban, finoman azért mégis megjelenik a nőiesség. A rusztikus stílusjegyeket erősítő kendő, horgolt top és kárpitmintás sortocska hangulatában abszolút passzol a vidéki miliőhöz, ahogy a sportos és retró elemek is a felszabadultságot hirdetik.

Georgia May Jaggert Renee Parkhurst fotózta az orosz Elle magazin számára. A bohém szereléseket Lilya Simonyan stylist válogatta össze. A 29 éves modell a Miu Miu, Gucci és Dior kreációit viseli a képeken. A lágyan ondolált frizuráját és a sminkjét Nathan Hejl készítette.

 

Kiemelt kép: Dia Dipasupil / Getty Images. 

Képek a cikkben: Renee Parkhurst / Elle Russia. 

  • Megosztás:
hirdetés