Idén ősszel a természetes színek kerülnek előtérbe, jól tudja ezt Mick Jagger ésJerry Hall lánya, Georgia May is, aki nagyon sikkesen viseli a szezon alapdarabjait.

hirdetés

Georgia May Jagger az ősz alapdarabjaiban

Gerogia May Jagger karizmatikus szépség, aki örökölte édesanyja báját és édesapja vagányságát. A modellkedést fiatalon kezdte, hamar felkapott lett, majd olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Rimmel, H&M vagy a Miu Miu. Most a Closed felkérésére állt ismét kamera elé.

Georgia személyisége tükröződik az elkészült képeken, egyszerre játékos és nőies rajtuk. Nagyszerűen fest az őszi kollekció darabjaiban, amelyek hozzátartoznak a sikkes megjelenéshez.

A bézs és a barna árnyalatai idén ősszel is nagyon divatosnak számítanak, és a nőies öltözködés alapját képezik. A Closed főként ezt a két színt használta az új kollekcióhoz, és helyet kapott az elmaradhatatlan farmer. Teljesen hordható ruhákat készítettek, amelyek bármelyik nő gardróbjába tökéletesen illenek, és inspirációnak sem utolsóak.

barna ingruha csodás őszi viselet, amit a hűvösebb reggeleken fel lehet dobni, egy bőrkabáttal.

A midiruha már elég régóta trendinek számít, érdemes mintásat választani, hiszen azzal, sokkal színesebbé válik a megjelenés és több kiegészítővel kombinálható. Georgia a szezon másik nagy trendjét is viseli, ez a kendő a táskára kötve.

A farmer-ing párosítása olyan, ami sosem megy ki a divatból, így idén sem érdemes hanyagolni, garantált vele a siker.

A nőies kosztümöknél nehezebb elképzelni trendibb viseletet, ezzel egyszerre lesz elegáns és friss az összhatás. Érdemes kipróbálni az ősz színeiben.

Mindenkinek szüksége van egy puha pulóverre, ha megérkezik a hűvösebb idő. Idén érdemes a világosabb árnyalatok közül válogatni.

Kiemelt kép: Closed.

  • Megosztás:
hirdetés