Georgia May Jagger vélhetően modell édesanyjától örökölte szépségét, ám zenész édesapját sem tagadhatná le, hiszen éppolyan karizmatikus, mint Mick Jagger.

hirdetés

A most 75 éves Mick Jagger a harmincas éveiben járt, amikor dübörgött a diszkókorszak. Úgy hírlik, sőt, több fotó is bizonyítja, hogy a hetvenes években ő sem vetette meg a diszkóklubokat, gyakran fordult meg például a legendás Studio 54. nevezetű helyen, New Yorkban.

Lánya, Georgia May Jagger még csak 27 éves, de olyan korhű módon képes megidézni a diszkó aranyéveit, mintha csak egy időgép repítette volna közénk azokból az időkből. Legújabb fotóival kísértetiesen elkapta a diszkókorszak feelingjét, a sminkje, a frizurája, és az öltözéke is úgy néz ki, mint az akkori modelleké.

A Sorbet magazin nyári kiadásához készültek a képek, melyek szándékosan olyan dizájnt kaptak az utómunkálatok során, mintha régi, analóg fényképezőgéppel készültek volna. A Miu Miu arca olyan retró ruhákat visel, mintha épp a Studio 54. klubban kapták volna lencsevégre. Louie Banks fotói a régi poszterekre is emlékeztetnek minket. A stylist, Kate Hazell, az Alexander McQueen, a Paco Rabanne, illetve a Jacquemus és a Givenchy retró stílusú ruháiba öltöztette Georgia May Jaggert, diszkódívás outfitjeit pedig a Cartier ékszereivel fűszerezte.

 

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images.

Képgaléria képei: Louie Banks/Sorbet.

  • Megosztás:
hirdetés