Georgia May sokoldalú modell, az Aigner tavaszi-nyári kampányában a nőies eleganciára erősít rá, ami éppolyan jól passzol hozzá, mint a bohém retró stílus.

hirdetés

Jerry Hall és Mick Jagger lánya külsejét tekintve nem egy kaméleontípus, lépcsőzetes fazonú szőke frizurájához és kedvenc sminkjeihez évek óta ragaszkodik. Stílusában főként a vagány, retró elemek dominálnak, ám elegáns rendezvények alkalmával a finom nőiességét is gyakran megcsillantja.

Georgia May Jagger karizmatikus egyéniség, vadóc oldalát egy kicsit az édesanyjától, és egy kicsit az édesapjától örökölte, ami azt illeti, mindkettőjüktől jutott neki bőven. A bohém, retró stílus igazán közel áll hozzá, amire a divatszakma is rendre ráerősít, hiszen gyakran jelenik meg olyan kampányokban, melyek a hetvenes-nyolcvanas, vagy kilencvenes évek divathangulatát elevenítik fel, többnyire eklektikus formában.

Az Aigner azonban egészen más szerepet szánt a modellnek, ezúttal a nőies oldala került előtérbe.

Képek: Liz Collins/Aigner.

Georgia May Jagger csodaszép az Aigner fotóin: jól áll neki a lezser elegancia

Az Aigner úgy definiálja magát, mint egy német márka, olasz lélekkel. A Münchenben alapított cég 1965 óta a kézművességben rejlő precizitást és magas minőséget, valamint az időtlen dizájnt képviseli bőrtáskáival, cipőivel, óráival és egyéb kiegészítőivel. Az évek során luxusmárkává fejlődött a kis manufaktúra, amely évente kétszer jelentkezik kollekcióival a nemzetközi divatheteken.

Képek: Liz Collins/Aigner.

A „Panta Rhei“ elnevezésű, 2023-as tavaszi-nyári kollekció szellemiségét Georgia May Jagger közvetíti, aki a menő londoni lányt testesíti meg a kampányban. A márka nem titkoltan a fiatalabb generációt szeretné megszólítani divatfotóival, ezért a szociális médiában jártas infuenszereket, és különféle kozmopolita személyeket igyekszik bevonni kortalan és időtálló kreációi népszerűsítésébe.

Georgia May Jagger a saját stílusában mutatja be az Aigner új darabjait, ugyanakkor a nőies elegancia modern formája is hangsúlyt kap, hiszen a kiegészítők repertoárja a régi és az új divatirányzatokat egységesíti, amelyek a folyton változó trendek sűrűjében is könnyedén klasszikussá tudnak válni.

Mick Jagger lánya a vérfrissítést jelenti a cég kommunikációjában, bár a kínálatban nem történt nagy változás.

A letisztult elegancia stílusjegyei továbbra is helyet kapnak a márka termékein, amelyek a modern, a vagány és a nőies öltözékekkel egyaránt tökéletesen együttműködnek.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

Kampányfotók: Liz Collins/Aigner.

  • Megosztás:
hirdetés