Munkába készülődve –és nőknél úgy általában- a legnagyobb kihívást az öltözködés jelenti, hiszen soha nincs egy gönce se az embernek, amit felvehet. Legalábbis ezt gondoljuk, pedig valójában mi bonyolítjuk túl ezt a kérdést.

A legtöbb munkahelyen van úgynevezett dress code, ami megszabja, hogy milyen stílusú ruhát lehet viselni. Ez fontos támpontot jelent, ami alapján el lehet indítani a vásárlást. Mindannyian szeretnénk naponta más szettben pompázni, és ez nem is annyira lehetetlen, mint ahogy hangzik. Csak néhány kulcsdarabra lesz szükséged, amiket változatosan összeállítva máris kész a heti outfited.

Kulcsdarabok:

  • vasalt élű nadrág, sötétkék vagy fekete farmer és ceruzaszoknya
  • fehér top, egy blúz és garbó
  • blézer és kardigán
  • tetszőleges magassarkú és egy loafer
  • néhány kiegészítő

Most azt gondolod, ezek eddig is megvoltak, mégsem tudsz öltözködni, de valójában tényleg csak ennyire van szükséged. Ugyanis ezeket többféle színben is beszerezheted és váltogathatod különféle szettek összeállításához. Ami biztos szín a fekete, a fehér, a sötétkék, a bézs és neutrális színek, de a pasztellszínek is szóba jöhetnek. Ékszereket is viselj, persze csak mértékkel. A jó bennük, hogy a legegyszerűbb nadrág-garbó kobinációnak is csillogást adnak, és egyből különlegessé, nőiessé teszik az összhatást.

Az alábbi videóban egy kis inspirációt láthatsz, hogyan kreálj különböző szetteket, amik egyszerűek, mégis csinosak és ízlésesek. Munkába nem is kell ennél több.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés