Martha Stewart félredobta a konyhai kötényt, és 81 évesen fürdőruhában pózol a címlapon. Gyönyörű nő és remek formában van!

hirdetés

Martha Stewart leginkább zseniális főzőtudásának és háztartásbeli praktikáinak köszönheti világraszóló hírnevét, miközben stílusával és lehengerlő megjelenésével éppúgy felhívja magára a figyelmet. Már az öltözködésével rendszerint ámulatba ejti rajongóit, most azonban tényleg meghúzta a váratlant, ugyanis igent mondott a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának, így ő lett a legidősebb címlapmodell az SI Swimsuit történetében.

A 81 éves Martha Stewart fürdőruhában

A mindig tökéletes öltözékben, hibátlan sminkkel megjelenő Martha most tényleg meglepte a rajongóit. Nem sokan számítottak rá, hogy nemcsak a konyhai köténytől szabadul meg, de még a tőle megszokott elegáns, kifinomult kosztümöket is az öltözőszekrényben hagyja. Korábban nemigen lehetett egy szál fürdőruhában látni az amerikai hírességet, most, 81 évesen azonban címlapon mutatta meg, hogy milyen fantasztikus formában van.

Ez nem csupán azért különleges, mert Martha Stewart még a mélyen kivágott holmikat is mellőzte ezidáig, ha nyilvános megjelenésről volt szó, hanem azért is, mert ezzel ő lett a legidősebb címlaplány a Sports Illustrated Swimsuit borítóján. Több különböző dresszben fotózták, de kifejezetten ízléses, elegáns képek készültek az üzletasszonyról.

Martha bevallotta, azért vállalta el, mert szerette volna megmutatni, hogy egy nő az évek múlásával is érezheti jól magát és nézhet ki remekül. Most 81 éves és elképesztően inspiráló a személyisége, igyekszik motiválni nőtársait. A videóinterjúban azt is elmondja, hogy nemigen foglalkozik a korával, de azért az mégiscsak történelmi jelentőséggel bír, hogy ő a legidősebb címlapmodell a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának borítóján.

Az interjú közben az előkészületek különböző felvételei láthatók, ezáltal a háttérmunkálatokba, a fotózás pillanataiba is betekintést nyerhetünk. Martha Stewart láthatóan abszolút beragyogja a teret vidám, magabiztos és nőies kisugárzásával. Noha új dolog volt számára az efféle pózolás és fotózkodás, úgy tűnik, lazán megugrotta a feladatot.

 

Meg sem mondanánk róla, hogy idén tölti be a 82. életévét, jóformán egy húszast is letagadhatna. Bájos, gyönyörű arcával és nőies alakjával abszolút lenyűgözően fest, valószínűleg sok-sok nő számára inspiráló az, hogy ennyi idősen ilyen magabiztosan viseli a fürdőruhát. A magazin nem titkolt célja egyébként, hogy megmutassa, a nőiesség és a sugárzó életenergia nem feltétlenül múlik el a kor előrehaladtával, és Martha tökéletes alany ehhez, hiszen életvidám, vonzó és meglehetősen aktív életet él.

A hangulatos képeket Ruven Afanador készítette a magazin számára, Martha Stewart frizurájáért a sztárfodrász, DJ Quintero felelt, aki olyan sztárok haját készítette már el, mint Katie Holmes, Lily Collins, Blake Lively vagy Sarah Jessica Parker. Finom és elegáns lett az összeállítás, cseppet sem öltött mesterkélt vagy magamutogató formát. Martha az évek múlásával egyre többet mutat magából, elképesztően szimpatikus az a belső erő és magabiztosság, amit képvisel.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tiffany & Co./Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés