Ahogy azt már a boltok kínálata is sugallja, idén sem kell lemondanunk a pliszírozott szoknya viseléséről, hiszen továbbra is divatban marad. Szerencsére, hiszen ez az egyik legnőiesebb viselet, ráadásul minden stílushoz remekül passzol.

A pliszírozott szoknya minden stílusban viselhető

Magassarkúval, blúzzal és blézerrel éppoly jól mutat, mint egy csinosabb edzőcipővel vagy pulóverrel, így nemcsak az elegáns, de a sportosabb vonal képviselői is kimaxolhatják ezt a szoknyafazont. Szabás tekintetében lehet egészen mini, midi vagy hosszú is, de a hideg időre tekintettel jobbára az utóbbi fazonokkal találkozni még csak az üzletekben.

A midi fazonok többnyire minden alkaton jól állnak, viszont az egészen hosszú fazonokkal vigyázni kell, hiszen az alacsony lányok optikailag még kisebbnek tűnnek egy ilyet viselve. Az sem mindegy, honnan indul a pliszírozás, a rögtön derékban kezdődő sűrű csíkok kihangsúlyozzák a derekat, így akinek van pici feleslege, jobb, ha a lentebb, csípő tájékban kezdődő pliszírozást választja. Ettől sokkal karcsúbbnak tűnik a derék.

Többféle anyagban, mintában, színben találkozhatunk vele, amik közül a szaténos, metálos változatok a legnépszerűbbek. Ugyanakkor a vastagabb, szövetanyagból készült darabok is gyönyörűek, és abszolút ideálisak a hideg időre.

 

Főkép: Getty Images/Christian Vierig.

  • Megosztás:
hirdetés