Ezek a 2024-es nyári trendek váltják a leköszönő stíluselemeket. Nagy változásokat ígér a szezon, egyértelműen a nőiesség kerül előtérbe.

hirdetés

2024-es nyári trendek: valaminek búcsút intünk, de nőies fazonok jönnek

Az idei divat hihetetlenül változatos. Már év elején érzékelhető volt, hogy a legmenőbb fazonokat a 2024-es trendajánló is megőrzi, azonban mindezek mellett izgalmas, nőies stílusrészletekkel pezsdíti fel a korábbi repertoárt. A nyári szezon különösen feltűnő változásokat hoz. Most, hogy végre tényleg beköszöntött a kánikula, érdemes megnézni, hogy milyen ruhadarabok érkeznek a legmelegebb napokra.

Akad néhány trend, amitől, ha nem is végleg, de ideje búcsút venni, ám az mindenképp vigaszt jelent, hogy a leköszönő fazonok és árnyalatok ellenére sem ígérkezik unalmasnak a mindennapi megjelenés. A nőiesség és a vonzerő kerül előtérbe, természetesen a retró holmik mellett.

Képeken mutatjuk, melyek a leköszönő nyári trendek, és milyen fazonok, stílusrészletek váltják őket a 2024-es divat szerint.

 

Noha a nagyobb trendváltások általában az év elején jönnek, a szezonok közötti gardróbrendezés szintén tartogat meglepetéseket. A különböző fazonok jönnek és mennek. Ám a klasszikus és időtálló darabok soha nem mennek ki a divatból, azért nem árt utánajárni a legfrissebb ajánlásoknak.

A magas sarkú cipők például mindig a nőiesség fő jelképeként kaptak szerepet a szettekben, ám idén nyáron szinte mindenki a lapos fazonokra szavaz. A kényelmes papucsok egyáltalán nem rombolják le a sikkes megjelenést, a praktikum cseppet sem megy a nőies összkép rovására.

A pink árnyalat úgyszintén hihetetlenül népszerű a nyári időszakban. Feltűnő, vibráló és frissítő hatású, tökéletesen passzol a kánikulaszezon pezsgő hangulatához. A tavalyi barbiecore trend azonban kissé elcsépeltté tette a neonos rózsaszínt, ezért egy sokkal merészebb és dögösebb tónus lépett a helyébe.

Keseregni semmiképp nem érdemes, hiszen a divat újra és újra visszahozza a népszerű darabokat, csak idő kérdése, hogy a most leköszönő trendek visszatérjenek a toplisták élére. Mindezek mellett azonban érdemes bevállalni a ruhatár felfrissítését, hiszen a stílusos megjelenés nem csak külsőleg alapozza meg a magabiztos, harmonikus összképet, az önbizalmat éppúgy felturbózza.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés