Mila Kunis abszolút rácáfol arra az állításra, hogy a kötött pulóver unalmas. Noha az őszi-téli szezon kedvence szinte mindennap előkerül a szekrényből, a legtöbben inkább a kényelem miatt választják, semmint a trendi megjelenése miatt, ám a megfelelő körítéssel kifejezetten sikkes, nőies külsőt eredményezhet.

hirdetés

Mila Kunis megmutatja, hogy milyen stílusos a kötött pulóver

Mila Kunis már hosszú évek óta elképesztően népszerű világszerte, több filmje is hatalmas kasszasiker lett. Mind a televízió képernyőjén, mind pedig a szimpla hétköznapokon sikkes, nőies szettekben mutatkozik, a hanyag elegancia szó szerint a vérében van. Soha nem tolja túl a flancot, nem szereti a kihívó, extrém ruhadarabokat.

A gyönyörű színésznő nem csupán színészi játékával lopta be magát a filmrajongók szívébe, visszafogott megjelenésével éppúgy elvarázsolja rajongóit. Népszerűség és hollywoodi csillogás ide vagy oda, Mila Kunis abszolút két lábbal áll a földön, és talán éppen emiatt olyan szerethető, befogadható a személye a hétköznapi emberek számára is.

Noha általában szimpla alapdarabokat visel, mégis elképesztően sikkes a megjelenése. Gyakran jeleníti meg öltözékeiben az aktuális kulcsdarabokat, olykor a legegyszerűbb holmikat boronálja össze. Még az egyszerű kötött pulóvert is sikkesen, nőiesen tudja viselni.

 

Mila Kunis nem fél bevetni a merészebb tónusokat, a pulóver színe már önmagában meghatározza az egész szett hangulatát. Az őszi-téli szezonban sokan hajlamosak mellőzni az élénkebb árnyalatokat, azonban a feltűnő ruhadarabok kifejezetten feldobják a megjelenést, különösen akkor, ha egy egyszerű, hétköznapi összeállításról van szó.

A színválasztás biztosan nem véletlen, a színésznő sötétbarna hajához, igéző tekintetéhez és bőrtónusához remekül passzol ez az üde zöld árnyalat. Amitől még inkább meghatározó lesz ez az outfit, az a nadrág és a felső kombinációja. A pulcsi vibráló, frissítő színe visszaköszön az elegáns anyagú, kockás alsóban, ettől az összkép kifinomult harmóniát tükröz.

 

A színésznő nem tolja túl az ékszereket, csupán pár karkötőt és egy visszafogott, finom fülbevalót visel a kötött pulóver mellé. Az egyértelmű, hogy a látványos kiegészítők akár egy melegítőnadrágot is képesek elegánsabbá, nőiesebbé varázsolni, Mila Kunis nem ezt a trükköt vetette be a lenyűgöző összkép érdekében.

A magas sarkú cipővel éri el a tökéletesen kifinomult hatást. A cipő egy egyszerű nude, testszínű darab, ami alapesetben nagyon semmitmondónak tűnhet, ám egy ilyen merész színekből álló összeállításhoz kifejezetten passzol. Nem nyomja el a pulcsi határozottságát, míg egy zöld cipőválasztás már túlzó, mesterkélt hatást keltene.

Mila Kunis mindig tudja, hogy hol a határ, csodásan lavírozik a lezser és az elegáns stílus mezsgyéjén.

Kiemelt kép: Noam Galai/Getty Images.

Cikkfotók: Noam Galai/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés