A csillogó ruhák szezonja még nem ért véget a decemberrel. A fényes anyagból készült vagy flitterrel feldobott kreációk a hétköznapokban is bekerülhetnek az összeállításba, hiszen kellően feltűnőek, mégis roppant nőiesek.

hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, november közepétől minden üzlet polcait ellepték a fényes, csillogó kreációk, melyek nélkülözik az unalom legapróbb szikráját is. A csinos ruhák, felsők, nadrágok csodásan mutatnak a partikon, hiszen emelkedett hangulatot biztosítanak, az ember lánya igazán különlegesnek érzi bennük magát. Remek alternatívának számítanak a legtöbb alkalomra, hiszen már önmagukban feltűnőek, így elég egy sikkes táskával, cipővel feldobni a kiválasztott holmit.

Ám a legtöbben az ünnepi szezon végével a szekrény mélyére száműzik a flitteres darabokat, és a következő decemberig onnan nem is kerülnek elő. Pedig sokkal több lehetőséget rejtenek magukban, mint azt elsőre gondolnánk, ráadásul most a fémes anyagok trendje miatt a mindennapokban is nagy figyelmet kapnak.

A csillogó ruhák most kiváltságosak: egész évben a megjelenés izgalmas részei lehetnek

Persze csillogó ruhadarabok között óriási nagy különbség lehet. Vannak olyan kreációk, melyek tényleg csak egy pezsgős összejövetelen jöhetnek szóba, elegáns holmikkal variálva, illetve a nyitott hátú vagy dekoltázsú, dögösebb kreációkat is jobb mellőzni a hétköznapokban.

Ám az is tény, hogy az utóbbi időben elmosódtak a határok az elegáns és a hétköznapi megjelenés között. A flitteres szoknya kombinálható kötött pulóverrel, a szilveszterkor viselt fémszálas ruhádat kiegészítheted puha kardigánnal, és az aranyló vagy ezüstös részletekkel feldobott kiegészítőket is előkaphatod egy átlagos hétköznapon. Bőrhatású nadrággal különösen jól fog mutatni.

 

Mivel feltűnő darabokról van szó, ezért nem árt odafigyelni az arányokra. Egy buliban vagy baráti összejövetelen természetesen viselhetsz tetőtől talpig flittert, ebben az esetben biztosan nem maradsz észrevétlen.

Ám ha inkább nappali öltözékről van szó, melynél a visszafogottság a cél, akkor csupán egyetlen holmi ragyogjon. Ez lehet bármi, rengeteg szoknya, nadrág, felső színesíti a kínálatot, és a fényes felületű kiegészítők úgyszintén rendelkezésedre állnak. A táskák, cipők, övek, esetleg hajpántok finoman adagolják a csillogást a megjelenéshez.

A flitteres ruhák az anyaguknak köszönhetően egy pluszesszenciát adnak a megjelenéshez. A kötött holmikat izgalmasabbá, a bőrhatású darabokat pedig sokkal elegánsabbá, ünnepélyesebbé teszik a fémes árnyalatú, vagy sziporkázó felületű anyagok.

Bármilyen egyszerű ruhadarabot előkaphatsz, garantált a siker. Ha nem szeretnél teljesen csillogni, akkor válogass a flitterrel kiegészített holmik között.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés