A népszerű divatblogger és édesanyja nem először bizonyítja be, hogy a divat teljes mértékben kortalan. Ezúttal ugyanazt a szettet öltötték magukra.

hirdetés

Bár manapság egyre elfogadottabb az a felfogás, hogy a divat és a stílus kortalan, sokan még mindig elbizonytalanodnak egy-egy ruhadarab esetén, hogy beépíthetik-e vagy sem a ruhatárukba, ha már bőven túllépték a negyvenet. Nyilván, a kortalan divat nem arra értendő, hogy ugyanazt viseli az ember lánya, amit kamaszkorában, és természetesen a testalkati tényezőket is figyelembe kell venni a ruhaválasztásnál, de alapvetően már nincsenek olyan öltözködési korlátok, melyek megszabnák, milyen színeket, fazonokat viselhet egy korosodó nő. A világhírű divatblogger, Alexandra Lapp és gyönyörű édesanyja csodás módon szemlélteti az időtlen stílus előnyeit.

A divat kortalan: ugyanazt a szettet viseli anya és lánya

A nőiességet bármikor meg lehet élni, sőt, a stílus és az egyéni ízlésvilág a kor előrehaladtával csak finomodik és formálódik, érettebb korban válik csak igazán kiforrottá. Bár a népszerű blogger sokáig csak egyedül szerepelt a sikkes divatfotókon, manapság egyre gyakrabban tűnik fel oldalán az édesanyja, aki hozzá hasonlóan stílusosan és kifinomultan öltözködik.

Most ugyanazt a szettet viselték az utcai fotózás alkalmával, ezáltal tökéletes módon szemléltették a kortalan stílus jellemzőit.

 

Az összeállítás tulajdonképpen csak apró részletekben különbözik, ám a kulcsdarabok teljesen azonosak. A cipő és a táska az, ami eltérő, ám ha jobban szemügyre vesszük a divatikonok fotóit, még a dizájnos, hatalmas napszemübeg is megegyezik.

A szett érdekessége abban rejlik, hogy klasszikus és retró elemeket tartalmaz, miközben tökéletesen hozza a modern trendek varázsát. És ezzel meg is találtuk a kortalan sikk kulcsát. Mi kell ahhoz, hogy valaki ugyanazt az összeállítást viselhesse hetvenévesen, amit negyvenévesen viselt? Klasszikus, nőies, időtálló ruhadarabok!

A harangszoknya nem egy új keletű fazon, igazi retró elemnek számít a mai divatban, ám 2024-ben hihetetlenül népszerű. A csíkos ing a francia nők kedvenc kulcsdarabja, ami nélkül idén nincs sikkes alapruhatár. A merész színekkel kapcsolatban sokakban felmerül a bizonytalanság, ám a divatblogger édesanyja jó példát mutat arra, hogyan lehet finoman összehangolva viselni az élénkebb árnyalatokat. Még egy feltűnőbb rúzst is simán elbír az összkép, a fekete kiegészítők tökéletesen lágyítják a kisugárzást.

 

Mindkettőjükön más hatást kelt az összeállítás, ám az tagadhatatlan, hogy elképesztően csinosak benne. Az idő múlásával ugyanúgy lehet azonosulni az aktuális trendekkel és a divattal, a legfontosabb, hogy az ember mit sugároz magából. A sikkes megjelenéshez magabiztosságra van szükség, ám nem szabad elfelejteni, hogy ez bizony egy oda-vissza játék. Stílusos külső nélkül nincs önbizalom, önbizalom nélkül pedig lehet akármilyen ütős a szett, az eredmény mégsem lesz igazán lehengerlő.

A híres anya-lánya páros talán éppen ezt próbálja bebizonyítani azzal, hogy egyforma öltözéket viselnek. A kor előrehaladtával sem kell elzárkózni a trendektől, ugyanis a divat mindenkié, a vonzerőnövelő hatása pedig életkortól függetlenül megvalósulhat, ami főként a stílusos összhangon múlik.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images for Alexandra Lapp x Seidensticker/Getty Images.

Cikkfotók: Streetstyleshooters/Getty Images for Alexandra Lapp x Seidensticker/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés