Az ingruha hatalmas divat a tavaszi-nyári szezonban, és nem véletlenül! Egy pillanat alatt nőiessé varázsolja a megjelenést, ráadásul nem kell sokat gondolkozni a szetten, ha egy csinos ruhára esik a választásod.

hirdetés

Idén is hatalmas divat az ingruha

Időtálló a divatban, extra nőies, sokoldalú és rendkívül praktikus. Talán így lehetne jellemezni a csinos ingruhákat, amelyek kulcselemei a tavaszi, illetve nyári szezonnak. A klasszikus darabok idén is rendkívül divatosak, úgy tűnik, hogy soha nem szorulnak le a trendlistákról. Ez természetesen nem véletlen, a nők imádják az elegáns, ámde hétköznapi darabokban rejlő lehetőségeket.

Az ingruhák alapvetően elegánsak, ami az ingfazonból adódik, azonban a színek és minták, valamint a ruha anyaga szintén alaposan fel tudja pezsdíteni az unalmas, merev irodai szett összhatását. A klasszikus darabokban rendkívül sok lehetőség lapul, lezseren elegáns, nőies és kifinomult outfitekben éppúgy bevethetők. Soha nem mennek ki a divatból, amit egyszerűségüknek és remek kihasználhatóságuknak köszönhetnek. A legtöbb légies fazont ugyanis a tavasz kezdetétől egészen nyár végéig, sőt, akár még ősszel is bele lehet boronálni a hétköznapi összeállításokba.

A galériában mutatunk néhány inspiráló szettet, amelyeknek a középpontjában a csinos ingruha áll. Habár mindegyik a ruha köré épül, az eltérő fazonok és színek elképesztően izgalmassá teszik a variációkat, rengeteg stílusrészletnek adnak lehetőséget.

 

De miért érdemes beszerezni egy csinos ingruhát a szezonban? A válasz rendkívül egyszerű és sokatmondó. Azért, mert ez lesz a tavaszi-nyári ruhatárad legjobban kihasználható s egyben egyik legnőiesebb kulcsdarabja. Ugyanazt a ruhát számtalan módon variálhatod, sportcipővel, szandállal és magassarkúval egyaránt viselheted. Attól függően, hogy lezser vagy elegáns összképre vágysz, a kiegészítőkkel és a felöltőkkel is zseniálisan lehet alakítani a ruha kisugárzásán.

A lengébb ingruhák munkanapokon, lazább napokon, de akár egy esküvőn éppúgy megállják a helyüket, ha vendégként érkezel. Remekül lehet őket rétegezni, ezért érdemes hosszú, illetve rövid ujjú darabokat egyaránt beszerezni. A vékony anyagú, hosszabb ujjú tavaszi ruhákat az enyhébb nyári időjárásban simán bevetheted, míg tavasszal egy blézerrel kombinálva a kánikulafazonok szintén kifejezetten sikkesen mutatnak.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés