A kétrészes szettek talán még sosem voltak ennyire divatosak. A nyolcvanas évek kedvencei teljesen új formában tértek vissza, így tavasszal megéri beszerezni legalább egy együttest, hiszen a nőies holmik számtalan lehetőséget rejtenek magukban.

Az elmúlt időszakban a kétrészes szettek szinte egy pillanat alatt vették át az uralmat a divatban, illetve költöztek be minden butikba. A két-három darabból álló együttesek trendje a nyolcvanas évekből származik, eleinte a tervezők kosztümöket, majd ruhákat és hozzá passzoló bolerókat alkottak, de éppúgy a sportruházatban is felbukkantak az összeillő kreációkból álló szettek. Ez a módi idővel kikopott a köztudatból, majd újra és újra fellobbant a lángja.

Színes, nőies kétrészes szettek tavaszra: elegánstól a lazáig mindent megtalálsz

Ám úgy tűnik, a tavaszi divatnak teljesen más tervei vannak az elfeledett irányzattal. A párba rendezhető darabok minden formában megjelennek a melegítőktől a csinos kosztümökig. Bármilyen stílusba bekerülhetnek, hiszen a lazább darabok éppúgy porondon vannak.

 

Először a melegítőket érte el az új mánia, majd következtek a kötött holmik, nadrágkosztümök. Most már számtalan Chanel inspirálta bukléholmit találhatunk, a kis kabátokhoz immár szoknya vagy rövidnadrág is tartozik. Ezeket talán a legkönnyebb kombinálni az összes közül. A hidegebb napokon jöhetnek a vékony pulóverek, garbók, míg a jobb időben előkerülhetnek a blúzok, ingek.

Ha megihletett a hetvenes évek, akkor van egy jó hírünk, mivel a tavaszi divatban még mindig főszerepet játszanak a különféle színes, mintás darabok. Roppant vidámak, és annyira frissek, mint egy kellemesen illatozó virágcsokor. A hippistílus kedvelőinek szinte kötelező.

A lezserebb, lazább ruhadarabok sem maradhatnak ki a kétrészes szettek őrületéből. A vagány ingkabátok is kaptak alsórészt, az oversize holmikat főként nadrággal és miniszoknyával találod meg az üzletek polcain. Ezeket az alapszetteket pólóval, sportcipővel vagy akár még bakanccsal is variálhatod.

A párba rendezhető holmik legnagyobb előnye, hogy könnyen variálhatók, hiszen együtt vagy külön-külön is bekerülhetnek a megjelenésbe. Nem számít, hogy egyszínű vagy mintás darabot választasz, hiszen egyformán felkapottnak számítanak.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képgaléria nyitókép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés