Lassan kifelé megyünk a télből, így ismét előkerülhet a rövidnadrág. Természetesen nem a nyári forrónadrágokra vagy csipkealsókra gondolunk, hanem a szövetből, műbőrből kreált darabokra, melyek remekül mutatnak kötött pulóverrel és pufidzsekivel.

hirdetés

Az átmeneti időben nagyszerű szolgálatot tesz a rövidnadrág, mely kiváló alternatívának számít, ha szeretnéd a megjelenésed egy kicsit felpezsdíteni, de nem rajongsz a szoknyákért. Mivel nadrágról van szó, ezért könnyebb benne a mozgás, mégis izgalmas stílusfűszernek számít.

A divat igazán változatos, így a hosszabb bermudák és a rövidebb nadrágok egyaránt a palettán vannak. A túlságosan rövid fazonok ebben az esetben nem szerepelnek a felkapott kreációk listáján, ezeket inkább hagyd meg nyárra. Ám a bőrhatású cuccok vagy a szövetnadrágok jöhetnek minden mennyiségben, és most pár tippet is adunk a viselésükhöz.

Felpezsdíti a megjelenést a sikkes rövidnadrág, így mutat jól pufidzsekivel és bakanccsal

A rövidnadrág nagyszerű kiegészítése lehet az egyszerű kötött felsőknek, szövetkabátoknak. Kedved szerint variálhatod a lábbeliket, kipróbálhatod bakanccsal vagy magas szárú csizmával.

 

A francia nők egyik nagy kedvence a gyapjúblézer, ami jellemzően a téli szezonban kerül elő. A melegebb napokon, rétegezve, kipróbálhatod akár kabátként is. Egy efféle szerelésben elsütheted a szezon másik nagy kedvencét, a hatalmas sálat, ami ugyancsak toplistás divatcikk. A színekről se feledkezz meg, nem muszáj túlzásba esni, ha a nadrág feltűnő árnyalatú, már az is elég.

 

A pufidzsekivel is összeboronálható a nadrág, nem lesz furcsa vagy túl merész az összkép. Ebben az esetben lazább fazonú bermudát válassz.

 

A bőrhatású darabok szavatossága sem jár le a szezonnal, tavasszal továbbra is előkerülhetnek. A fekete mellett a színes darabok szintén jöhetnek, és akár kedved szerint keverheted az egyes elemeket. Egy ilyen szerelést kipróbálhatsz bakanccsal vagy csizmával.

 

A vastagabb szövetből készült nadrágok is tartogatnak izgalmat, ezeket kipróbálhatod inggel, blézerrel vagy pulóverrel. A bakancsokat sem szabad kihagyni a mókából, a nőies összeállításokba érdemes bekerülniük.

 

A bőrhatású darabok remekül kombinálhatók a bukléval. A színeket sem kell feltétlenül túlbonyolítani, Coco Chanel egyik kedvenc anyaga nagyszerűen mutat feketével.

 

Ha rövidnadrágról van szó, akkor nem maradhat ki a felsorolásból a blézer és a kötött pulóver. A két alapdarab nagyszerű kiegészítései a rövidebb fazonú nadrágnak, és még a színeknek sem kell feltűnőnek lenniük. Már egy egyszerű fekete szettel nagy sikert arathatsz, ezt kiegészítheted csizmával vagy bakanccsal. Természetesen a hideg időben nem hiányozhat egy vastagabb kabát.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Claudio Lavenia, Christian Vierig, Kirstin Sinclair, Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés